Вълнението около Cybertruck на Tesla се засилва до гигантски размери, тъй като слуховете за странно оформения автомобил са многобройни и по всичко личи, че до няколко месеца ще започне серийното му производство. Източници на информация, близки до компанията, съобщиха, че са забелязали автопарк от Cybertruck коли на Tesla в гигафабриката в Тексас.

Цикълът на Cybertruck вече е в пълен ход. И все пак очевидно това е идеалният момент производителят на киберкамиони да обяви съвсем различен прочит на идеята за кибермобил. В края на миналата седмица Tesla представи своя комплект от лимитирана серия CyberBeer + CyberStein - и да, това е тотална изненада, когато си жаден за всичко, свързано със Cybertruck. Относително погледнато, нов колекционерски предмет за 150 долара от компанията е достатъчно интересен - особено когато потенциално има страхотен вкус и утолява жаждата за хубава бира в допълнение към жаждата за нов електромобил с причудлива форма.

Наистина новият комплект CyberBeer + CyberStein Limited Edition, който съдържа две бутилки CyberBeer и два CyberStein за наливане, изглежда като излязъл директно от Cyberpunk 2077, въпреки че умишлено е замислен така, че да имитира стила на Cyberruck. Като се има предвид черно-бялата гланцова цветова схема на бутилката CyberBeer, надписът CyberBeer в стил графити и ъгловата форма, тя изглежда така, сякаш би се вписала в интериора на бар от някое киберприключение от големия екран или гейминга. На гърба на бутилката с бира, която изглежда е с чувство за хумор, са изписани думите haha cheers с далеч по-стандартен шрифт. Междувременно включеният в комплекта CyberStein прилича малко повече на действителния модел Cybertruck благодарение на матовочерния си външен вид, който всъщност включва миниатюрно лого на Tesla в близост до горната част.

Tesla описва самата напитка CyberBeer като "Helles Lager с европейски благородни хмелове Saaz и Hallertau Mittlefruh. Подчертана с нотки на билки и подправки и по-забележими аромати на чай и цитруси". Всичко това звучи вкусно, но ако искате да си купите една от тях за себе си, нямате късмет; комплектът от ограничената серия се разпродаде почти веднага. Възможно е да се върне в друга вълна, но на този етап може да се наложи да чакате точно толкова дълго, колкото и за нов Cybertruck.

Снимка: Tesla

Виж още: Скоро ще може да пиете горещи напитки в кафене на... Google