Google открива кафене, което ще можете да посетите сами. Стига да сте в Маунтин Вю, Калифорния, защото кафенето се намира именно там. Ако смятате, че откриването на кафене от Google е странно, това е разбираемо. Google е компания за онлайн търсене, която също така е специализирана в рекламите и се занимава със софтуер и хардуер. Това, което не е, е компания за хранителни продукти. Но това наистина не е толкова странна перспектива - Google има кафенета в кампуса си специално за своите служители, така че тя вече предлага подобен вид услуги.

Въпреки това кафенето не е самостоятелно заведение за хранене. То е част от новия магазин на Google за преживявания, който се отваря за обществеността в района. В него ще има не само кафене; освен да си вземете бързо хапване или любимото лате, ще можете да се включите в редица дейности като този нов магазин за преживявания на посетителите. Включително да се впуснете в лов на произведения на изкуството, където ще можете да "изследвате интерактивни и динамични произведения на изкуството, улеснени от проекта Burning Man".

Макар че преживяването на посетителите няма да е само "Опитайте вкуса на Google", голямата атракция за някои несъмнено ще бъде посещението на кафенето, за да видят какво приготвя Google. Компанията твърди, че това е първото ѝ изживяване за обществено хранене. Когато отидете там, ето какво можете да очаквате: прясно събрани местни съставки, които се използват за създаване на ястия, предназначени да бъдат едновременно вкусни и щадящи околната среда. Google казва, че голям акцент в кафенето било да се гарантира, че ястията отчитат устойчивостта и биоразнообразието като основни фактори.

Няма точно онлайн меню, което можете да разгледате, ако сте любопитни за вариантите на ястията, но на едно от изображенията по-долу има меню, което изглежда показва част от това, което кафенето може да предложи. Което включва киш със спанак и козе сирене, сандвичи, препечени филийки и набор от различни кафе напитки.

В допълнение към кафенето и лова на изкуство в магазина за посетители ще има и изскачащи магазини за подкрепа на местния бизнес и, разбира се, място, където да разгледате най-новите хардуерни продукти на Google като Pixel 8 и Pixel 8 Pro.

Снимка: Unsplash/Google

Виж още: Над половин милион души желаят пламенно Tesla Cybertruck

 

Тагове: