На IFA ни представиха много нови смарт часовници. Моделите на една марка обаче може и да са ви убегнали. Michael Kors обяви три нови часовника, работещи с Wear OS – Lexington 2, Bradshaw 2 и спортния MKGО.

Lexington 2 и Bradshaw 2 са премиум моделите. И двата модела са с 44 мм корпус, 22 мм ширина на каишката и имат 1.28-инчови AMOLED дисплеи. Всеки от тях има 1 GB RAM и 8 GB вътрешна памет, Snapdragon Wear 3100 чип, NFC, GPS, 3 ATM водоустойчивост, говорител, 3 бутона, единият от които е въртяща се коронка. Цените им започват от $350 и се покачват в зависимост каква каишка и цвят ще изберете. Lexington 2 може да бъде закупен още сега от официалния сайт на Michаel Kors, а Bradshaw 2 ще е наличен към края на септември.

По-интересният модел обаче е MKGO. Това е първият часовник на марката със спортна насоченост. 43 мм корпус е с дебелина само 7 мм, а силиконовата каишка е 20 мм. Екранът е 1.19 инча. Отново имаме чипсет Snapdragon Wear 3100, 512 MB RAM, 4 GB пространство за съхранение, NFC, GPS, сензор за измерване на пулс и съвместимост с Google Fit. Часовникът има четири цветови варианта – червен, черен, розов, бял и златист. Цената му започва от $295.

Вижте още: Изтече ключова информация за следващия Apple Watch (СНИМКА)