Casio представи пореден колекционерски модел от серията G-Shock. Според компанията часовникът, чийто дизайн е изготвен в колаборация с NASA, вече се търси горещо. Серията обаче е лимитирана, затова не се знае докога ще се произвеждат нови бройки.

Casio G-Shock DW5600NASA20-7CR е изцяло бял, с изчистен и минималистичен дизайн. Той бива нарушен единствено от американския флаг и думите National Aeronautics Space Administration на каишката. Над циферблата се намира логото на NASA, което ще бъде използвано за мисиите от проект "Артемида". На задния панел е гравирано изображение на Луната. Нейно изображение се появява и на екрана, когато той бъде светнат.

Останалите спецификации са стандартни за G-Shock моделите: 12- и 24-часови формати, мултифункционална аларма, таймер за обратно броене, 1/100-секунден хронометър, водоустойчивост до 200 м и, естествено, удароустойчивост. Часовникът може да бъде намерен на сайта на Casio, но наличността му е изчерпана и нови бройки ще има вече през втората седмица на май.

Вижте още: Apple Watch 6 идва с функция срещу коронавируса

Тагове: