Samsung обяви началото на Коледното си сътрудничество с Lucasfilm, месец преди дългоочакваната премиера на филма “Междузвездни войни: Епизод IX” през декември 2019. Партньорството ще обвърже две Галактики – една далечна и тази на Samsung Galaxy – за да създаде допълнително очакване към последната част от сагата за Скайуокър.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Целта на Samsung и „Междузвездни войни“ е да създадат неподправено празнично настроение като част от Коледното си сътрудничество. За старт на кампанията брандовете споделят забавно видео, в което централна фигура е куче, което има впечатляваща прилика с емблематичния герой от сагата Чубака, както и още един персонаж, който може да видите в края на клипа.

Историята на видеото представя семейство, което безпроблемно комуникира между различни устройства, за да сбъдне Коледните си мечти. Чрез свързаната екосистема между Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 и Tab S6, видеото разкрива, какви неща са възможни. Клипът съдържа и множество препратки към вселената на Междузвездни войни.

Вижте още: Samsung топи разликите между S10 и Note10

Тагове: