Предстоящият флагман Galaxy S11 редовно присъства в новините тези дни и днес не е изключение. От Патентното ведомство на ЕС научаваме, че Samsung е запазил марката Bright Night като име за нов сензор на мобилна камера за смартфони и таблети. Това може да бъде напълно нов сензор за нощни снимки и видео, който да дебютира в Galaxy S11, или търговското име на вече съществуващата 108 МР камера на компанията.

Samsung вече използва името Bright Night като название на нощния режим в Galaxy S10 и Galaxy Note 10, но изглежда сега планира да го превърне и в хардуерна функция. Вече видяхме рендъри на Galaxy S11 и Galaxy S11+ и от тях личи, че телефоните ще имат общо пет камери начело с новата основна 108 МР леща и перископичен модул, способен на петкратно оптично увеличение.

Всичките три Galaxy S11 модела ще получат още лазерен автофокус и ще могат да записват 8К видео. Освен това в бета-кода на Galaxy S11 бяха открити препратки към поредица нови режими с имената Director's View, Night Hyperlapse, Single Take Photo и Vertical Panorama, което показва, че Samsung подготвя сериозна преработка на камерата на своя флагман.

Виж още: Oppo Reno3 Pro ще бъде най-тънкият 5G телефон

Тагове: