Известният с вътрешната си информация @onleaks разкри нови рендъри на предстоящия флагман Galaxy S11, които показват, че селфи камерата се е преместила от десния ъгъл в средата. На гърба също има промяна в конфигурацията на камерата, позициите на няколко бутона са разместени, а екранът е по-извит от този на Galaxy S10. Рендърите са базирани на „много надеждни източници от бранша“.

Ако всичко това е вярно – а уговорката е голяма тъй като до премиерата на Galaxy S11 все още има месеци, то новата позиция на камерата вероятно ще се понрави на купувачите. Към момента, селфи снимките с Galaxy S10 са малко по-трудни, защото камерата не е центрирана.

Що се отнася до задната камера,  тя е преместена от центъра в горния ляв ъгъл, каквато е позицията на камерата при Galaxy Note 10. На двата реда са подрени общо пет отделни сензора заедно с LED светкавица. Основният сензор ще бъде 108 МР, а можем да видим и още 5х оптичен зуум и 8К видеозапис.

Samsung вече разкри своя чип Exynos 990, който вероятно ще захранва Galaxy S11 в Корея, докато в другите региони се очаква да ползва Snapdragon 865. Предполагаме, че Galaxy S11 ще бъде обявен през февруари 2020 г.

Виж още: Apple инвестира сериозно в Windows 10

Тагове: