HONOR представи своята революционна технология за премиум гейминг Gaming+. Въпросната включва серия от технологични актуализации, които значително увеличават производителността, качеството на графиката и дефиницията на изображенията при мобилните игри на HONOR View20. Тези ъпгрейди идват заедно с обявяването от страна на HONOR на MWC 2019 на нова екосистема от приложения, използващи 3D TOF камерата на View20, както и ексклузивния Fortnite костюм HONOR Guard за потребителите на HONOR View20.

GAMING+ И ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ГЕЙМЪРИТЕ

HONOR View20 бе официално представен в Париж миналия месец с пет първи в света характеристики, сред които са 48 MP основна смартфон камера; 25 MP предна камера, вградена в екрана; 7-нанометров чипсет Kirin 980 AI; AI Wi-Fi технология с тройна антена и дизайн с нанотекстура Aurora. Gaming+ подобрява цялостната система с ъпгрейд на ефективността на графичния процесор, оптимизация на натоварването на графичния процесор, HD и AI технология. С тези подобрения HONOR View20 се стреми да предложи най-високото ниво на производителност при мобилен гейминг.

Новата технология Gaming+ подобрява енергийната ефективност на системата върху чипа с 20.34%. Ъпгрейдът на Mali-G76 GPU чипсета включва оптимизация на трансформацията, която подобрява планирането на задачите и паралелните изчисления. Това намалява дублиращите се инструкции и претоварването на GPU, също увеличава скоростта на трансфер на данни между CPU, GPU и памет. Освен това GPU работи безпроблемно с иновативната AI технология за планиране на честотната модулация, за да предвиди натрупването на задачи чрез наблюдение на скоростта на кадрите в секунда (fps), качеството на изображението и командите към сензорния екран в реално време и интелигентно идентифицира затрудненията в изпълнението. При гейминг новата AI технология подобрява точността на прогнозиране на натоварването за всеки кадър с над 30% в сравнение с традиционните методи. Друг ключов момент е оптимизацията на графичния процесор, която подобрява качеството на изображението и намалява консумацията на енергия. Ъпгрейдът също така предоставя висока разделителна способност при гейминг, постигайки по-добър контраст, по-високи нива на яркост и по-широка цветова палитра.

В резултат на актуализацията HONOR View20 вече поддържа и версията Fortnite Vulkan. В допълнение популярни мобилни игри като QQ Speed и Arena of Valor са оптимизирани да поддържат функцията за висока дефиниция.

HONOR VIEW20 С МНОЖЕСТВО ОТЛИЧИЯ

От световната си премиера през януари до днес премиум дизайнът и характеристиките на HONOR View20 му донесоха редица отличия и похвали от топ експерти в индустрията и от потребителите. Моделът получи и най-високия възможен рейтинг (5 звезди) от най-влиятелните медии в бранша:

• 5-звезден рейтинг от Stuff – „Honor влиза в лигата на големите с един от най-впечатляващите телефони в своя клас“

• 5-звезден рейтинг от The Guardian – „Това е първият телефон в света с ноч с толкова малък прорез“

• 5-звезден рейтинг от T3 – „Honor View20 като цяло е най-добрият смартфон от средния ценови клас на пазара днес“

• 5-звезден рейтинг от Expert Reviews – „Благодарение на вградената в екрана селфи камера и 48-мегапикселовата задна камера Honor View 20 е един от най-интересните телефони, които сме виждали от години“

На регионално ниво HONOR View20 също жъне големи успехи и продажби. В Китай HONOR View20 е коронован като двоен шампион (продажби и приходи от продажби) онлайн в ценовия диапазон от 3000 юана и нагоре. През първата седмица след старта на продажбите във Франция флагманът стана най-продаваният модел в Amazon в ценовата категория от 499 евро и нагоре. Той също така става най-продаваният флагмански модел в Senheng, един от водещите независими търговци на дребно в Малайзия.

Тагове: