Най-новият смартфон на Huawei – HUAWEI nova Y90, идва с емблематичния Space Ring дизайн и атрактивни параметри като 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView Display, мощна батерия с капацитет 5000 mAh и 40 W HUAWEI SuperCharge зарядно, 50 MP тройна AI камера и капацитет за съхранение 128 GB. До 14 август новият смартфон ще се продава в комплект с най-новата смарт гривна Huawei Band 7 и допълнителна застраховка на дисплея, а опаковката включва и силиконов протектор за гърба.

Space Ring дизайн, 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей

Камера модулът на новия HUAWEI nova Y90 следва идеята за междузвезден портал в пространството в научнофантастичните филми. Вътрешната рамка е матова с въздействащи слоеве от светлини и сенки. Останалата част от задния панел е с леко пясъчна текстура, напомняща блещукането на скреж на слънчева светлина, в Midnight Black, Crystal Blue или Emerald Green цвят.

HUAWEI nova Y90 предлага още 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей с честота на опресняване до 90 Hz и 270 Hz опресняване при докосване, което гарантира гладка и интуитивна употреба дори при игри. Ултратънките рамки на дисплея са едва 1.05 мм, което дава съотношение на екрана към тялото от 94%. За по-голям комфорт при четене екранът на HUAWEI nova Y90 поддържа функции като гладко димиране, режим Eye comfort и режим E-book.

50 MP AI Triple Camera с иновативни функции за социалните мрежи

 

Младите хора често споделят своите преживявания в социалните мрежи и видео платформи. HUAWEI nova Y90 поддържа функциите Front/Rear Dual-view Video и Continuous Front/Rear Recording, даващи повече възможности за създаване видео съдържание, представящо поглед от различни ъгли към социално събитие, ваканция с приятели, готварски експерименти у дома и други оригинални теми за влогове. За любителите на снимките моделът предлага отлични възможности за нощна фотография благодарение на мощната 50 MP основна камера. Функцията Super Night Mode позволява улавяне на ясна и детайлна сцена дори от ръка, с редуциран благодарение на AI алгоритми шум. Функцията AI Snapshot разпознава множество динамични сцени и амплитудата на движение на хора и обекти в тях, за да настрои автоматично скоростта на затвора за отлична снимка на скок в баскетбола или усмивката на тичащо към вас дете. Основната 50 MP камера се допълва от 2 MP Depth Camera и 2 MP Macro Camera. Предната камера е 8 MP и поддържа портретна сегментация, за постигане на боке ефект при селфитата. Huawei Beauty Mode 5.1 изглажда традиционно трудния за коректно възпроизвеждане тен на кожата, за да предаде вас и вашия момент по естествено красив начин.

HUAWEI nova Y90 наследява дългия живот на батерията, характерен за цялата HUAWEI nova Y серия. Новият модел идва с 5000 mAh (типична стойност) и 40 W Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge. Само 10 минути в зарядното осигуряват 2.3 часа гейминг, а интелигентен асистент следи състоянието на батерията и осигурява 8 нива на защита при бързо зареждане, 13 при нормално зареждане и защита на USB порта от прегряване при зареждане. HUAWEI nova Y90 е базирана на EMUI 12 и поддържа HUAWEI MeeTime функцията за мулти обаждания, позволяваща включване на до 12 участници в HD видео обаждания с висока честота на опресняване.

Huawei Band 7


HUAWEI Band 7 e най-новата и най-тънка спортна гривна на компанията, с голям дисплей и богатство от спортни и здравни функции. Дебелината й е едва 9.99 мм и заедно с каишката тежи само 16 г. Цветният AMOLED дисплей, защитен с 2.5D извито висококачествено стъкло, е с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 и предлага 64.88% съотношение екран/тяло. Професионалните функции за следене на здравето включват мониторинг на качеството на съня, нивото на стрес, пулс и сатурация, които могат да се измерват 24/7, менструален цикъл и други. Възможно е и да се поставят персонализирани дневни цели за повече мотивация за подобряване на цялостното качество на живот. По отношение на спорта се поддържат 96 тренировъчни режима, сред които бягане, колоездене, плуване и много други, а по отношение на бягането е налице и RAI – running ability index, който дава индикация за нивото на подготовка на трениращия. Можете да разчитате на всичко това благодарение на издържащата до 14 дни батерия.

Комплектът HUAWEI nova Y90 в избран от клиента цвят, с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, повече за която можете да научите тук, на препоръчителна цена от 529 лева, е валиден до 14 август и вече се предлага в партньорската търговска мрежа.

Снимки: Huawei