Huawei вече предлага на българския пазар HUAWEI FreeBuds Pro 3 - ново поколение водещи в класа си акустични TWS слушалки. Те идват с усъвършенстван хардуер и софтуер, за да предоставят на потребителите превъзходно качество на звука с Dual Driver аудио система с висока разделителна способност и безупречни разговори при всякакви условия благодарение на обновеното интелигентно активно шумопотискане ANC 3.0.

Стъпвайки на аудио експертизата, с която разполага Huawei при създаването на TWS слушалки, най-новото поколение са естественото продължение на серията HUAWEI FreeBuds, осигурявайки истински звук с кристална яснота.

Новите флагман слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3 използват иновативна технология за прецизност на звука, поставяйки нов стандарт в областта. Най-новият модел допълнително подобрява аудио изживяването с аудио система с двоен драйвер с висока разделителна способност, осигурява кристално ясна комуникация и отлично шумопотискане с технологията Pure Voice 2.0, както и интелигентно активно шумопотискане ANC 3.0 и троен адаптивен еквалайзер. Не на последно място идват и подобреният дизайн и улесненото интуитивно свързване.

С новите HUAWEI FreeBuds Pro 3 потребителите могат да слушат любима музика, аудиокниги и подкасти или да провеждат кристално ясни гласови разговори, където и да се намират, без никакви звукови ограничения - независимо от шумната среда.

Насладете се на макс на вашата музика


HUAWEI FreeBuds Pro 3 се захранват от Dual Driver аудио система с висока разделителна способност, която осигурява отлично, реалистично звуково изживяване без забавяне, позволявайки на звука да скочи до 48 kHz или да спадне до 14 Hz, без да пропуска нито един ритъм.

Освен това HUAWEI FreeBuds Pro 3 поддържат L2HC 2.0 и LDAC™ и са сертифицирани както от HWA, така и от Hi-Res Audio Wireless. Тази двойна сертификация гарантира звук с висока разделителна способност, който носи богати детайли.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 разполагат и с троен адаптивен EQ алгоритъм, който гарантира, че любимата музика на потребителя винаги звучи точно както му харесва, предлагайки изключително преживяване навсякъде и по всяко време.

Crystal-Clear Communication и тихо слушане
По отношение на телефонните разговори HUAWEI FreeBuds Pro 3 стъпват на технологията Pure Voice 2.0, която осигурява 2.5 пъти по-добро улавяне на гласа по време на гласови и видеоразговори, като гарантира, че той се чува ясно дори в най-шумната среда.

Тази сложна технология е подобрена от интелигентното активно шумопотискане ANC 3.0 - актуализиран AI адаптивен алгоритъм, който работи в реално време, за да осигури 50% по-добро шумопотискане. Това прави HUAWEI FreeBuds Pro 3 идеален спътник, независимо дали пътувате със самолет или влак.

Производителност и интелигентни функции за по-добро изживяване
По отношение на дизайна HUAWEI FreeBuds Pro 3 се предлагат в три цвята, вдъхновени от природата: Ceramic White, Green и Silver Frost. Монолитното наностъкло в кутията за зареждане осигурява 32% по-голяма устойчивост срещу износване .

Що се отнася до живота на батерията, HUAWEI FreeBuds Pro 3 предлага до 31 часа време за слушане с кутията за зареждане и до 6.5 часа с едно зареждане . Потребителите могат също да ги зареждат безжично, което им дава възможност да използват веднага своите HUAWEI FreeBuds Pro 3. Слушалките отговарят на стандарта IP54 за устойчивост на прах и пръски, което ги прави идеални за активен начин на живот.

По отношение на свързаността потребителите могат да се свързват към две устройства едновременно и да превключват звука дори между iOS и Android устройства, без да се налага многократно да сдвояват и прекъсват връзката.

Наличност и цени
Препоръчителната цена на HUAWEI FreeBuds Pro 3 в България е 399 лева и моделът вече се предлага в партньорската търговска мрежа. Повече информация можете да откриете тук.