Какво знаем към момента за Samsung Galaxy Note 9? Ще бъде с 6.4-инчов Super AMOLED Infinity дисплей, на някои места ще се продава с Exynos 9810, а на други със Snapdragon 845, батерията му ще бъде с капацитет 4000 mAh, а RAM паметта ще бъде до 8 GВ.

С приближаването на датата на официалното представяне на флагмана – 9 август – в мрежата изскачат все повече и повече снимки и предполагаеми спецификации. Вчера например изтече нещо, наподобяващо постер за премиерата, който можете да видите по-долу.

От изображението можем да разберем доста за смартфона. Сензорът за пръстови отпечатъци е точно под хоризонтално разположените сензори на задната камера, светкавицата и сензора за сърдечен ритъм. Също така се вижда, че Samsung държи на традициите и запазва аудио жака.

Най-интересното от цялата снимка обаче са цветовете. Изглежда корейците са решили да направят света по-шарен със своите устройства. Син Glaxy Note 9 ще бъде придружаван от жълт S Pen, който само в края си е син, за да може, когато е прибран във флагмана, да не се различава цветово.

Комбинацията в интерес на истината е красива и вероятно повечето хора няма да имат проблем с това стилусът им да е в различен цвят от самия смартфон. На вас как ви се струва? Все пак не трябва да забравяме факта, че това е непотвърдена информация, така че не бързайте да критикувате или да се радвате преди 9-и.