С вчерашна дата Samsung анонсира новината, че Galaxy S10 и S10 Plus ще се продават с предварително инсталирана екранна защита. Ако недолюбвате екранни протектори обаче, можете да спите спокойно, защото новият ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци работи адекватно и при дооста надраскано предно стъкло. Тестовете са на Зак Нелсън (JerryRigEverything), който поставя пресния флагман под особено тежки тестове за издръжливост. Очаквано за смартфон на корейската компанията от висок клас, въпросният е отлично конструиран.

За съжаление съвършенството се достига доста трудно и споменатият нов сензор за пръстови отпечатъци отказва да работи при пукнатини при предното стъкло. За щастие телефонът е изключително здрав и ако вие самите успеете да го увредите до степента, до която го прави Зак, то може би трябва да търсите причините основно в себе си.

Истината е, че е почти невъзможно да го огънете със собствениците си сили, а ключове и монети в джоба ви няма да оставят значими драскотини по неговото тяло.

Повече за Galaxy S10, тук.

Сушата свърши! Какво ще играем през март?

---

MWC2019: CEO-то на Huawei сподели мнението си за дизайна на Galaxy Fold

Видеото, следва:

Тагове: