Samsung България приветства легендата на българския футбол Христо Стоичков в звездния отбор #teamGalaxy. Носителят на "Златна топка" и "Златна обувка" избра най-новия сгъваем смартфон Samsung Galaxy Z Fold5 за свой верен партньор в динамичното си ежедневие. "Да бъда в най-добра форма в спорта, в работата ми, в живота за мен винаги е било приоритет. Ангажиментите ми са много и най-разнообразни, но успявам да се справям с лекота и бързина благодарение на уменията си, както и на технологиите. Но най-важното за мен е да бъда по всяко време във връзка със семейството и любимите си хора. Затова се доверявам на Samsung Galaxy Z Fold5", сподели звездата.


"През годините Samsung България изгражда звезден отбор от популярни личности с успешни изяви и доказани постижения в различни сфери на обществения живот. Обединяващото между тях е ярката им индивидуалност, отношението им към високите технологии и необходимостта да изразяват себе си и да бъдат в контакт с околния свят чрез устройства, които им осигуряват най-добрите средства за това. За нас е чест и привилегия, че Христо Стоичков влиза в нашия отбор", добавя Мария Синигерова, маркетинг мениджър, Samsung България.
Galaxy Z Fold5 със своята мултифункционалност и висока производителност пасва идеално на динамичния начин на живот Христо Стоичков. Представеният през лятото на тази година Galaxy Z Fold5 притежава възможностите на мощен компютър, събран в най-тънкoто, леко и компактно сгъваемо устройство досега. Независимо от точката по света, където се намира, футболната легенда разполага със 7.6-инчов основен екран, който се побира в джоба на сакото или якето, когато се сгъне. Смарт часовникът Galaxy Watch6 Classic от своя страна му осигурява както удобството бързо да управлява разговори, съобщения и нотификации, така и да следи основни показатели за добрата му физическа форма, която е задължителна за човек с интензивен график като на Христо Стоичков.

Снимки: Samsung