Lenovo обяви новия преносим дисплей Lenovo Glasses T1 за използване на съдържание в движение. Съвместим с много от днешните модерни смартфони, таблети и лаптопи с пълнофункционален USB-C®, Lenovo Glasses T1 предлага превъзходно качество на изображението, високоефективни функции за удължен живот на батерията и е изключително лек, така че потребителите да се наслаждават на съдържанието извън ограничения размер на екрана на мобилните устройства.

С нарастващата мощност на мобилните устройства потребителите ще се възползват от възможността да носят личен монитор в джоба си. Тенденцията е ясна, потребителите на мобилни устройства искат да могат да играят повече игри и да предават повече видео. Очаква се глобалният пазар за мобилни игри да достигне 153 милиарда щатски долара до 2027 г., нараствайки с годишен темп на растеж от 11.5%, докато пазарът на видео стрийминг се прогнозира да достигне 972 милиарда щатски долара до 2030 г., нараствайки с 18.1% средногодишно.

Тези очила не са само за забавление и игри. Тъй като хибридната работа се превърна в нова норма, професионалистите търсят повече функционалности за своите мобилни устройства. Използвайки Lenovo Glasses T1, потребителите могат да са спокойни за сигурността и да предотвратят сърфирането през рамо.

Очилата Lenovo Glasses T1 са готови да отговорят на изискванията на много различни потребители. В допълнение към повечето пълнофункционални устройства с Windows, Android и MacOS, оборудвани с USB-C, очилата могат да се свързват и с устройства с iOS, оборудвани с Lightning Connector чрез допълнителен адаптер. За да увеличите максимално комфорта при продължителна употреба, очилата Lenovo Glasses T1 са оборудвани със сменяеми щипки за нос, регулируеми рамена на слепоочията и поддържат лещи с персонализирани възможности за всеки клиент.
Превъзходното качество на изображението се постига с водеща micro-OLED дисплейна технология, осигуряваща невероятно богатство на цветовете и високо контрастно съотношение от 10 000:1. С висока оптична ефективност и ниска обща консумация на енергия, очилата Lenovo Glasses T1 могат да предават поточно видео или да играят игри от свързани мобилни устройства до часове, без да се притеснявате за изтощаване на батерията.

Снимки: Lenovo