Независимо от дългия период време се надяваме да не сте забравили, че все пак е планирано снимането на “Смъртоносно оръжие 5”, и се оказва, че той ще разчита на режисьорските умения не на кого да е, а именно на самия Мел Гибсън. Продължението на поредицата беше замислено от режисьора на познатите ни четири части - Ричард Донър, но за огромно съжаление на всички той почина по-рано тази година.

В интервю за The Sun Гибсън споделя, че Донър е бил в процес на разработване на сценария. И продължава: „И той ми каза един ден: „Слушай, дете, ако ритна кофата, ти ще го направиш“. И аз казах: „Млъкни“.“ Сега Гибсън твърди, че ще се заеме с тази нелека задача, въпреки че все още няма официално потвърждение за сключена сделка. По сценария е работил още Ричард Уенк, а продуценти на филма са Дан Лин и Джонатан Айрих. Очаква се “Смъртоносно оръжие 5” да подмине кината и премиерата му да е директно на платформата на HBO Max.

ГЛАСУВАЙ за фаворитите ти в отделните категории на ECA 2021 до 30 ноември и СПЕЧЕЛИ феноменален OLED телевизор от Philips. А с него качественото забавление е гарантирано!

Снимки: Shutterstock

Виж още: Филмите, които дадоха облика на 2021