Motorola представи най-новото попълнение в семейството на Edge: motorola edge 30. С мощна 50 МР система от камери, ултрагладък 144 Hz, 6.5-инчов FHD+ OLED дисплей, мултиизмерен Dolby Atmos® звук и енергийноефективната мобилна платформа Snapdragon® 778G+ 5G новото edge устройство гарантира впечатляващо потребителско изживяване, събрано в елегантен и модерен дизайн.

Edge 30 е най-тънкият 5G смартфон в своя клас. С дебелина едва 6.79 мм устройството заема по-малко място в джоба ви и пасва перфектно на ръката ви, като все пак е снабдено с впечатляващи функции. Edge 30 се отличава и с привлекателен външен вид, притежавайки фини, подобни на скъпоценни камъни шарки, които се променят при накланяне на телефона от една страна на друга, за да придадат още повече дълбочина.

 

Камера с най-съвременни възможности

Edge 30 разполага с 50 МР сензор за ултраширока камера, 32 МР специална предна камера и най-усъвършенстваната 50 МР камера с висока разделителна способност на Motorola, която използва най-новия стандарт за автофокус на флагманите – Instant All-Pixel Focus. Докато традиционните технологии за фокусиране използват около 3% от пикселите, Instant All-Pixel Focus използва пълния им капацитет – и във вертикални, и в хоризонтални варианти, за да се постигне по-бърз и прецизен резултат при всякаква светлина. Тази система ви позволява и да снимате с 32 пъти повече пиксели за фокусиране.

Камерата разполага и с още впечатляващи предимства – такива са възможността за заснемане на кристално ясни детайли при дневна светлина. С настъпването на нощта камерата пропуска повече светлина, комбинирайки всеки четири пиксела в един огромен ултрапиксел. Освен това оптичната стабилизация на изображението (OIS) елиминира нежеланите трептения, така че да можете да заснемате най-ясните и кристални кадри. Имате и възможност да записвате HDR10 видеоклипове с над един милиард цветови нюанса – за възможно най-реалистично разказване на видео истории.

Често се случва приложения като TikTok, WhatsApp и Instagram да повлияят негативно на качеството на камерата и кадрите. Създавайки Motorola Edge 30, eкипът на Motorola е обърнал специално внимание на производителността в области като визуализация на лица, запис на видео с предната камера, видеочатове или значително намаляване на шума при заснемане на неподвижни изображения – това е една от причините новото edge попълнение да бъде мечтаното устройство за създателите на съдържание.

С Edge 30 любимите ви предавания и игри също достигат нови нива на потребителско изживяване. Устройството разполага с 6.5- инчов OLED дисплей със 144 HZ честота на опресняване и HDR10+, който отговаря на кинематографичните стандарти DCI-P3 за цветови обхват, яркост, точност на цветовете и ниво на контраст, така че да можете да гледате всичко в над един милиард цветови нюанса. Двата големи стерео високоговорителя, снабдени с мултиизмерния Dolby Atmos® звук, също допринасят за по-завладяващо зрително изживяване.

Мощта на Snapdragon 778G+ придава огромно увеличение на производителността във всеки смартфон елемент – от игрите, които играете, до видеоклиповете, които заснемате. Можете спокойно да изтегляте приложения, да провеждате видеочатове без забавяне и да се свързвате с най-бързите Wi-Fi 6E мрежи1 с усъвършенстван модем. Най-новото Edge попълнение разполага с до 8 GB RAM и до 256 GB място за съхранение2 – достатъчни за всичко.

С Motorola edge 30 можете и да разгърнете устройството си с ReadyFor3, което усилва всичко, на което е способен смартфонът ви. Достатъчно е само да се свържете безжично с монитор или телевизор.

Освен всичко Motorola edge 30 не заменя впечатляващата употреба и скорост на 5G. Мощната батерия с 4020 mAh е създадена, за да издържи и поддържа впечатляващите функции на Motorola Еdge 30. Ако имате нужда от бързо зареждане, TurboPower™ 30 идва на помощ, осигурявайки часове енергия само за няколко минути зареждане.5

Motorola Edge 30 ще бъде наличен на цена от 849 лева.

Снимки: Motorola