FHD+ дисплей

moto g9 plus има най-големия и най-впечатляващ дисплей, който някога е бил поставян на устройство от серията 6.8" Max Vision FHD+ с HDR10, който придава реалистични цветове с подобрена яркост и контраст. Телефонът идва със 128 GB вградена памет, което е достатъчно място за снимки, филми, песни, приложения и игри. И винаги може да се добави още до 512 GB с microSD карта.

 

Qualcomm Snapdragon 730G

Усъвършенстваните AI възможности на мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 730G, с която е оборудван смартфонът, подобрява допълнително качеството на снимките, предлага безпроблемен гейминг и оптимизирана производителност. Тя има 57% по-висока производителност и e 20% по-ефективна по отношение на разхода на енергия.

 

64 MP камера

moto G9 plus идва с 64 MP основна камера с технологията Quad Pixel и Night Vision. Освен това има и ултраширокоъгълен обектив, Macro-Vision камера (4x по-близо от стандартен обектив) и сензор за дълбочина за портретни снимки.

 

5000 mAh батерия

Огромната батерия с капацитет 5000 mAh предоставя енергия за два дни с едно зареждане. На езика на числата това означава слушане на музика в продължение на 147 часа, гледане видеоклипове 19 часа или уеб сърфиране 14 часа. Когато стане време за презареждане, зарядното устройство Turbo Power дава 12 часа енергия за по-малко от 10 минути в контакта.

 

Google Assistant

Има специален бутон за Google Assistant, разположен отстрани на телефона. Асистентът е винаги на разположение. Отговорите на всички въпроси са на едно натискане на бутон или гласова активация разстояние.

 

My UX

С всяко устройство на motorola върви една от най-изчистените версии на Android. Няма излишни софтуерни скинове и дублиращи се приложения – само почти чист Android. Той идва и с My UX, който включва всички ексклузивни функции нa Moto Experience, както и разнообразие от нови функции, които се настройвате според личните предпочитания на всеки. Могат да се създават и собствени теми на устройството с огромен избор от шрифтове, цветове, форми на иконите и анимации за сензора за пръстови отпечатъци. Така телефонът наистина става единствен по рода си.

 

Изненадваща цена

Всичко споменато звучи супер, но става дори още по-добре, когато насочим поглед към цената на устройството. moto g9 plus струва 399 лева, което му придава страхотно съотношение цена/качество.

Снимки: motorola

Вижте още: Motorola Razr 5G – отваряне към нови възможности (РЕВЮ)

Тагове: