С великолепния 6.8“ дисплей Max Vision FHD+ потребителите могат да се насладят на истински цветове, подобрена яркост и контраст със съвместимост с HDR10. И като първото устройство на Motorola със 120 Hz честота на опресняване moto g60 е два пъти „по-плавен“ от типичните смартфони, което значи, че почти няма забавяне при превъртане на уеб страници, игри или гледане на видеоклипове с висока скорост на движение.

Moto g60 съдържа 108 MP система от камери, съчетана с чисто новата технология Ultra Pixel. Тя използва специална технология pixel binning, която комбинира 9 пиксела в един огромен 2.1 μm Ultra Pixel, за да предостави на потребителите 9 пъти по-висока светлочувствителност. В допълнение ултраширокоъгълният обектив помага на потребителя да развие творчеството си, побирайки 4 пъти повече в кадъра и улавяйки точно това, което виждат очите на заснемащия. Обективът Macro Vision приближава до 4 пъти по-близо до обекта, заснемайки и най-неуловимите детайли. Ежедневните снимки се превръщат в професионално изглеждащи портрети с помощта на сензора за дълбочина.

Snapdragon™ 732G визуализира графиките светкавично бързо и захранва системата на камерата, така че игрите да изглеждат много по-реалистично, а снимките да бъдат по-ярки от всякога. В съчетание с 6 GB RАМ потребителят може да се движи напред-назад между приложенията мигновено. Цялата тази мощ е подкрепена от 128 GB вградена памет, която осигурява достатъчно място за снимки, филми, музика, приложения и игри. И все пак потребителят има възможност да добави до 1 TB с помощта на картата microSD.

С moto g60 и огромната му 6000 mAh батерия дори най-натовареният работен ден или нощно излизане не могат да изтощят батерията на този смартфон. TurboPower™ осигурява часове енергия само за няколко минути зареждане.

Снимки: Motorola

Вижте още: Новото зарядно по въздуха на Motorola работи с четири устройства едновременно

Тагове: