MSI проведе първата си виртуална конференция „Решени на успех“, на която анонсира навлизането си в бизнес сегмента с нова линия от лаптопи с висока производителност. Тя е насочена към корпоративните бизнесмени и служители. Summit серията включва един от първите лаптопи, използващ наскоро обявените процесори Intel от 11-о поколение, които увеличават потребителската продуктивност и отговарят на световните тенденции за преход към отдалечена работа, породени от COVID-19. 

С новата серия Summit, MSI преследва нови върхове в няколко категории. Името Summit е аналогия едновременно със среща на лидери и връх на възможностите и постоянството. Визуалният профил е характеризиран от минималистичен и модерен дизайн и философия, така че да допадне на съвременните уникални вкусове на бизнес професионалистите. 

Освяен това MSI представи и своето ново бизнес лого, което въплъщава същия дух на непреклонна производителност, но еволюира в по-остри и прави линии, които съответстват на минималистичния стил на линията. Тъй като MSI е позната с точността в детайлите, новото лого е прецизно изчислено и проектирано според принципите на „числата на Фибоначи“ и „златното съотношение“, като остава свързано с визията на MSI „да произвежда най-добрите премиум лаптопи в индустрията.”

Цялата гама от бизнес лаптопи на MSI е проектирана около нуждите на бизнес потребителите и компаниите, за да елиминира традиционните слаби места. Така например портативността и производителността са обезпечени от последното, 11-о поколение процесори Intel и Intel iRIS Xe - най-мощната интегрирана графика на Intel досега. И двете са интегрирани в тънкото алуминиево шаси на Summit с издръжливост от военен клас. TPM 2.0 осигурява сигурност от корпоративно ниво, за да гарантира конфиденциалност на бизнес данните.

Серията Summit идва с два модела - Summit B комбинира 10+ часа живот на батерията за целодневна работа в ултра портативен форм-фактор, предлагащ изключителна производителност дори в движение. Summit E идва с допълнителен набор от дискретни графични карти и включва инфрачервена камера с поддръжка на лицево разпознаване за Windows Hello. Серията Summit предлага и отлични възможности за работа от къщи като тъч екран с поддръжка на мултитъч и ексклузивна функция AI noise cancellation, която елиминира фоновия шум с цел провеждане на безпроблемни онлайн видео конференции.

По време на събитието бяха показани и вече известните серии лаптопи Prestige и Modern. Те са получили ъпдейт с новото лого и освежаване с грабващи, шикозни цветове. Със своята висока производителност и елегантен дизайн сериите Prestige и Modern са проектирани за ежедневна бизнес употреба, като комбинират универсалност с богата функционалност и отлична стойност.

Разкрит беше и моделът Prestige 14 Evo, който е един от първите лаптопи, който ще получи сертификат за платформата Intel Evo, захранвана от 11-о поколение процесори - оценка за по-интелигентната природа на Prestige 14 в сравнение със средностатистическите лаптопи! 

Финална изненада в края на събитието беше предварителният поглед към очаквания MSI Summit E13 Flip, включващ въртящ се на 360 градуса дисплей. Той комбинира ползите на лаптопа с удобството на таблет, за да отговори на многото различни начини, по които хората работят.

Вижте още: MSI предоставя възможност да докажете креативността си от къщи

Тагове: