Няма какво да се лъжем, голяма част от дамите в световен мащаб никога няма да бъдат високи, стройни, с перфектна кожа или с коса като на Рапунцел, която в същото време е и като мехлем за очите на забавен каданс. Не заради друго, но просто едва ли ще има много кандидати, които да следват всяка дама с камера, която може да снима в забавен каданс.

Другата истина е, че много продукти за красота обещават абсолютно невъзможни неща с идеята да се извисят маркетингово пред конкурентите си. Такъв, предвиден основно за женския пол обаче, може би наистина има магическа аура.

Въпросният се нарича Opté Precision Skincare System и обещава неща, които благодарение на модерните технологии не са непременно утопични. Вкратце устройството може да улавя пигментацията и цвета на кожата на съответния субект, да хваща дефекти, а впоследствие да добавя правилното (да се чете малко) количество грим, за да прикрие откритите дефекти. И всичко това, без да афектира по никакъв (негативен) начин кожата на съответната дама.

На практика „магическата“ пръчка, която представлява Opté, е термален мастиленоструен принтер със 120 микродюзи и камера, която прави по 200 снимки на кожата всяка секунда. По този начин засича най-малките петна, лунички, бенки и всякакви лицеви „неизправности“. В крайна сметка на база алгоритмите и изчисленията, които прави устройството, то впръсква грим, овлажнители и серум за избелване на петна.

Резултатите от „магическата“ намеса можете да видите в споделените видеа.

Очаква се прототипът на Opté Precision Skincare System да се превърне в масово устройство в началото на 2020 година.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: