L’Oreal представи прототип на своята последна технологична иновация по време на CES 2019. My Skin Track pH (от La Roche-Posay) идва директно от технологичната лаборатория на компанията и е първият носим сензор със свое мобилно приложение, който измерва персоналните pH нива на кожата, създавайки в същото време персонализиран режим за по-добра продуктова грижа за кожата.

Предложението на L’Oreal бе отличено и с награда за най-иновативен продукт в рамките на изложението в категорията „Носими устройства“ (CES 2019 Innovation Award).

Сензорът е разработен съвместно между L'Oreal и дъщерния ѝ бранд La Roche-Posay.

„Научната и медицинска общност отдавна e установилa връзката между pH нивата на кожата и често срещаните кожни проблеми, с които милиони хора се сблъскват всеки ден" – коментира Гайв Балуч, глобален вицепрезидент на технологичната лаборатория на L’Oreal (L’Oreal Technology Incubator), част от отдел „Изследвания и иновации“ на компанията.

„Нашата цел е да използваме тази иновативна технология, за да предоставим на потребителите полезна информация за състоянието на тяхната кожа, така че те да могат да намерят най-подходящите продукти за индивидуалните си нужди. В L’Oreal ние знаем, че здравето е бъдещето на красотата и нашият екип е отдаден на мисията с помощта на технологиите да създава иновативни и полезни решения за клиентите ни“, допълва Гайв Балуч.

Премиерата на My Skin Track pH ще стартира поетапно през 2019 година. Продуктът ще бъде наличен първо при селектирана група от дерматолози, партниращи си с La Roche-Posay в САЩ, като целта е продуктът да се тества щателно, преди той да се предлага за масово разпространение.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: