След успеха на Star Wars™: Jedi Challenges, Lenovo™ и Marvel ще потопят феновете в един от най-любимите франчайзи с новата MARVEL Dimension of Heroes, която се предлага единствено на Lenovo Mirage AR. Това ново преживяване с добавена реалност позволява на геймърите да овлaдеят силите на шестима от легендарните супергерои на Marvel в оригинален сюжет, където те се борят с прословути злодеи от удобството на хола си.

Епично ново геймърско преживяване

В MARVEL Dimension of Heroes с добавена реалност геймърите владеят легендарните оръжия и сили на д-р Стрейндж, Капитан Америка, Черната пантера, Капитан Марвъл и Звездния повелител срещу цяло ято супер злодеи. Играта може да се играе в три различни режима:

Story режим, където зловещият Дормаму – господар на мрака, организира изненадваща атака на Земята в съюз със супер злодеи, сред които са Локи, Ронан Обвинителя и Зимния войник. Земята е в руини, но д-р Стрейндж успява да върне времето, за да даде втори шанс планетата да бъде спасена. Играчите могат да играят като всеки от шестимата супергерои, за да се изправят срещу междуизмерните сили, които застрашават света.

Survival режим, където играчите използват своите супер сили, като един от шестимата герои в играта се изправя срещу силните врагове. Геймърите се състезават, за да постигнат най-висок резултат и да се покачат в глобалните онлайн класации на играта.

Co-оp режим, където всеки играч е някой от героите на Marvel и се бори срещу силите на злото заедно с останалите в една и съща стая. Едновременно се състезава с останалите за най-висок резултат (всеки играч трябва да разполага с очила Lenovo Mirage AR, два универсални контролера, Tracking Beacon и да е свързан в една и съща Wi-Fi мрежа. Необходимо е също да свали най-новата версия на приложението MARVEL Dimension of Heroes на съвместим смартфон. Препоръчва се играчите да са един до друг, обърнати в една и съща посока към Tracking Beacon-ите на разстояние от около 1.20 метра).

Lenovo Mirage AR

Lenovo Mirage AR се състои от Lenovo Mirage AR, двойните универсални контролери и Tracking Beacon, които предлагат пълен контрол над оръжията и суперсилите на MARVEL Dimension of Heroes, както и различните режими на Star Wars: Jedi Challenges. Геймърите, закупили Lenovo Mirage AR, могат да инсталират MARVEL Dimension of Heroes и Star Wars: Jedi Challenges безплатно на съвместим смартфон.

Хардуер и технология

Леките очила засичат движенията на играча по време на игра с помощта на Tracking Beacon, който се поставя на земята и служи като фиксиран ориентир във физическото пространство.

Край с неподвижното висене пред екрана. Сега играчите могат да се бият срещу враговете си със свободни и естествени движения благодарение на следене с очила на позицията на тялото (осигурено от два вградени fisheye сензора). Очилата се комбинират с универсалните контролери на Lenovo Mirage AR, които се носят над кокалчетата на пръстите за ненадминато усещане за контрол над оръжията и суперсилите. Контролерите ви позволяват да извършвате сложни движения на ръцете и китките за офанзивни и дефанзивни хватки, а бутоните за контрол са динамично приспособени, за да правите интуитивни жестове с ръцете и да контролирате сложни оръжия и артилерия. Така всеки от шестимата супергерои осигурява индивидуално преживяване с изцяло различни движения и функции за контрол.

Вижте още: Новите лаптопи от Lenovo са впечатляващи

Тагове: