Eкипът на HiComm имаше възможността да стане част от едно много интересно онлайн събитие – представянето на новите телевизори и слушалки с марка Philips, демонстрирани от експерти с последващи въпроси и отговори към тях. Събитието бе впечатляващо, както визуално, така и откъм аудио, като дори имаше музикални изпълнения на живо. Ето и първите ни впечатления от новите продукти. 

 

Philips Fidelio T1 ви отвеждат на музикално пътешествие без аналог

 

 

Кара ли ви музиката да се движите несъзнателно? Кимате ли с глава в такт, поклащате ли раменете си или дори цялото ви тяло се движи лекичко? Създадени да прилягат сигурно и удобно, новите Philips Fidelio T1 TWS винаги остават на място, докато сетивата ви се отправят на едно вълнуващо пътуване по музикалните сцени.

Тези изтънчени истински безжични слушалки предлагат активно шумопотискане и Advanced Hybrid Noise Cancelling Pro+ за тотален контрол върху музиката, която слушате. Насладете се на звук, който е толкова богат на детайли, че можете да се потопите в него. В комбинация с винаги актуален дизайн, който не поставя нищо между вас и съдържанието, което желаете. Слушалките наистина предлагат всичко, което е от значение. Перфектно настроените говорители ви дават детайлен, разширяващ се звук с богат бас и искрящи високи тонове. Независимо дали се насочвате към офиса или плажа – защо да правите компромиси?

Philips Fidelio T1 разполага с шест микрофона - по три във всяка слушалка, предлагащи максимално ниво на шумопотискане. В допълнение предложението на Philips поддържа култовия кодек LDAC, за да осигури безжично приемане и възпроизвеждане на музика с най-високо качество и резолюция.

Шумопотискането е допълнително подобрено от отличната пасивна шумоизолация плюс добро прилягане и дълготраен комфорт, гарантиран за всички ситуации благодарение на включените шест размера силиконови накрайници за уши и три размера на накрайници от пяна Comply.

Безжичната технология Bluetooth 5.2 с Google Fast Pair улеснява автоматичното намиране и лесно сдвояване с устройства с Android. T1 също са лесни за използване благодарение на удобно управление с докосване, пропускане и поставяне на пауза. Като алтернатива функцията „Натисни и говори“ позволява гласова помощ чрез Google асистент.

Животът на батерията е много добър, предлагащ 9 часа непрекъснато възпроизвеждане с активиран ANC и още 25 часа възпроизвеждане на разположение чрез кутията за зареждане. Съответно слушалките осигуряват възпроизвеждане без ANC в рамките на 13 часа и 35 часа с кутията за съхранение. Пълното зареждане отнема два часа, докато един час допълнително възпроизвеждане е наличен само след 15 минути зареждане.

С клас на защита IPX4 тези безжични слушалки са устойчиви на продължително намокряне от всяка посока. Те са идеален избор при високоенергийни активности, а и няма нужда да се тревожите, ако дъждът ви хване навън.

Philips Fidelio T1 предлагат първокласно цветово решение в класическо черно или матово сребристо, а дизайнерският кожен елемент в горната част на кутията за зареждане усилва усещането за премиум елегантност и ангажимента на марката Fidelio към висококачествени материали.

 

 

С Philips OLED+986 и OLED+936 ще видите света на видео съдържанието по неподозиран начин

 

Не се случва често да опишем развитието на телевизионния пазар като наистина „променящо играта“, но как иначе може да се спомене въвеждането на категорията OLED+ от Philips и аудио експертите Bowers & Wilkins?

И двете марки са категорични лидери в своята област и заедно се ангажират да предлагат цялостни подобрения на продуктите чрез непрекъснатото развитие на всички технологии и надграждането на всички ключови компоненти.

ВИЖ ОЩЕ: Philips 55OLED806: изкуственият интелект живее във вашия телевизор (РЕВЮ)

Двете култови компании гарантират, че OLED+ дава ново измерение на дефиницията за телевизор от най-висок клас, а сега отново вдигнат летвата с представянето на новите Philips OLED+986 и OLED+936 (носител на наградата EISA Home Theater TV 2021-2022).

В резултат OLED+986 и OLED+936 разполагат с най-новите високопроизводителни OLED панели с 20% увеличение на пиковата светлина, 5-о поколение P5 Intelligent Dual Picture Engine процесор, повишаващ производителността до нови висоти - с по-добра острота, по-точни цветове и тонове на кожата и по-добър контраст за всички източници на светлина. Комбинацията може дори да направи още по-зрелищно допълнително съдържание, поддържащо Dolby Vision, особено за HDR, когато се използва специалният Dolby Bright режим.

P5 AI от 5-о поколение добавя нов Film Detection режим към съществуващите пет категории AI, докато Ambient Intelligence включва светлинния сензор на телевизора, за да гарантира, че контрастът както за SD, така и за HDR съдържание винаги е оптимизиран спрямо нивото на околната светлина.

Philips продължава да бъде една от малкото марки, които предлагат поддръжка за всички основни HDR формати. В допълнение към съвместимостта с HLG, HDR10 и HDR10+ както OLED+ 986, така и OLED+ 936 вече поддържат HDR10+ Adaptive, който съчетава динамични метаданни HDR10+ с информация за околната светлина в реално време, за да оптимизира автоматично нивата на яркост към заобикалящата среда.

В допълнение към още по-завладяващото изживяване при гледане на телевизия новите модели използват и своята четиристранна система Ambilight, за да предложат превъзходно игрово изживяване, като комбинират с HDMI 2.1 свързаност с VRR, съвместимост с Freesync Premium & G-Sync и сред най-ниската латентност от всички OLED екрани за 2021 г.

Геймърите също ще се възползват от функцията Fast Motion Clarity, която дава фин, но ултрареалистичен и плавен преход от изображение към изображение с повишена острота, но без въвеждане на артефакти и избягване на широкообхватното трептене, като работи на 100 Hz, а не на обичайните 50 Hz.

Панелите с висока производителност на OLED+986 и OLED+936 също са уникално защитени от силата на 5-о поколение P5 Intelligent Dual Picture Engine и неговото уникално решение против изгаряне на образа по екрана, което използва усъвършенствана функция за разпознаване на лога и статични кадри.

Двата телевизора предлагат професионалното ниво на калибриране чрез функцията Calman Ready, която осигурява лесен достъп до автоматичното нагласяне на цветовете, за да осигури абсолютна точност на цветовете според приетите от индустрията стандарти.

Предлаган като 65-инчов модел от началото на октомври, OLED+986 е истински високобюджетен продукт, който гарантира най-високата PQ производителност и най-модерните звукови системи, предлагани някога от телевизор.

Предлаган от септември като 48”, 55” и 65” модели, OLED+936 също получава множество подобрения в сравнение с модела от предишното поколение.

Снимки: Philips