Ако с една дума трябва да опишем живота ни през последната година, то сигурно тя ще бъде – онлайн. Локдаунът разшири влиянието на всичко свързано с интернет и стрийминга. Затова не е случайно, че гиганти като Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Disney+ заявиха своите намерения занапред не само да изтеглят представянето на топ кинохитовете по-рано за гледане в милионите „домашни киносалони“, но дори да правят премиери на големи блокбъстъри именно през тях. Като например „Пристигане в Америка 2“, новия хит на Еди Мърфи с насрочен старт 5 март в Amazon Prime. За да пренесем кино изживяването у дома си обаче, освен бърза интернет връзка е добре да имаме и подходящ телевизор. Моделите от серията Philips 8505 са идеалните кандидати за целта не само заради размерите и високата си резолюция, но и заради доста други екстри.

 

 

ДОБРОТО СТАРО КИНО, ОБОГАТЕНО С НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

 

 

Макар че напоследък филмовите премиери в кинозалата липсват от живота ни, това не означава, че трябва да чакаме незнайно колко време, за да отидем на кино. Съвсем спокойно може да създадем такова и у дома си, при това без главозамайващи инвестиции. Домашното кино никога не се е радвало на такъв интерес като в последната година, като на пазара за домашна техника присъстват стотици модели телевизори, кой от кой по-голям и с по-висока резолюция и цена. Но защо все пак предпочитаме да акцентираме на моделите от The One 8505 серията на Philips? Когато избирате нов телевизор, невинаги можете да разчитате на много висок бюджет. Но въпреки това едва ли ще искате да се откажете от основните функции и съвременните технологии, които новите модели предлагат. Точно тук се вписва серията Philips 8505! Модели, създадени да предложат интелигентни и атрактивни съвременни функции, като за разлика от други премиум модели от други производители цените на серията The One са повече от чудесни.

 

 

 4К ИЗОБРАЖЕНИЕ, СЪВМЕСТИМО С HDR10+ И DOLBY VISION


 

Това са само два от най-силните козове, които моделите от 8505 серията притежават. А именно те често надделяват при избора за съвременен телевизор, чрез който търсим максимално доближаване към усещанията от реалната кинозала. Двете технологии са на върха на красивия венец от екстри, които серията Philips 8505 предлага. И те означават това, че моделите от нея са способни да доставят уникално HDR качество на изображението с по-високи стойности на цвета и контраста. Това са двата най-усъвършенствани формата за картина днес и е перфектно, че може да разполагате с тях. Всички LED панели в серията имат 4K резолюция и са съвместими с HDR10+ и Dolby Vision (обикновено предлагани само в единия вариант при много производители), което пък е допълнителна гаранция, че ще гледате модерните сериали и филми така, както са замислени да изглеждат от режисьорите, предлагайки по-живи и правилно дефинирани цветове. В допълнение – процесорът P5 Perfect Motion спомага за постигането на по-гладко, по-експресивно изображение с по-ясни очертания, за да се наслаждавате всеки ден на телевизионното онлайн съдържание, което ни залива напоследък до такава степен, че е трудно да изберем какво да гледаме. Телевизорите Philips 8505 разчитат на операционната система Android TV. Ако редовно използвате и телефони с Android, тази платформа ще ви бъде много удобна за свързване на съдържанието на вашия мобилен телефон и запазване на вашите предпочитания директно на телевизора. Освен това налице е и предимството, че ще намерите голям брой приложения за максимално използване стрийминг възможностите на телевизията. Всичко модерно – YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Rakuten TV и др., което искате да гледате онлайн, е на една ръка разстояние. Заедно с възможностите на Android TV дистанционното на Philips 8505 ще ви позволи да отидете още една стъпка по-напред благодарение на използването на вградения микрофон. Чрез него можете да се свържете с гласовия асистент на Google и да изпълнявате всякакви функции само с гласови команди – от промяна на канали до директно търсене в приложения като YouTube. Или дори да контролирате чрез телевизора си интелигентните устройства, които сте свързали с Google Home (интелигентни светлини, роботи прахосмукачки, термостати и др.)!

 

 

ДОМАШНИЯТ УЮТ НИКОГА НЕ Е БИЛ ПО-ПРИЯТЕН

 

 

Серията Philips The One е проектирана така, че да се побере във вашата всекидневна или спалня, независимо дали искате втори телевизор за по-малката стая или голям телевизор, който да запълни цялата стена на вашия хол. Налице са във формат от 43 инча, средни размери от 50 и 58 инча и наистина големи телевизори с размери от 65 до 70 инча. Освен перфектната картина е гарантирано и доброто озвучаване – телевизорите от серията Philips 8505 включват система с двойни високоговорители с мощност 10 W, като звуковата система е съвместима с Dolby Atmos! Което пък ще рече, че ще се радвате на максимално пространствено звуково изживяване и усещането, че звукът се движи в цялото пространство около вас, отразявайки се във всички обекти от сцената. Ако пък вече познавате вселената на Philips, няма как да сте изненадани, че един от най-разпознаваемите ѝ оригинални белези е… светлината! По-конкретно – LED светлинните ленти на Ambilight технологията, които затварят целия кръговрат от уникални изживявания. Магията на тези светлини се крие в това, че са в състояние да „следят“ действието, което се разиграва на екрана в реално време, и да разпръскват съответните цветни вълни към стената или мебелите, където е разположен телевизорът. Резултатът? Усещане за много повече дълбочина и топлина, подобно на онова, което можете да изпитате само когато сте на спокойствие у дома. Уютно, нали? Това е начинът да гледате филм след филм и да се радвате на магията на киното у дома си. Без киносалонът да ви липсва.

Снимки: Philips

Виж още: Мартайн Смелт: Концепцията The One на Philips прави избора на телевизор бърз и лесен (Интервю)