Серията Pixel 8 ще бъде официално представена на 4 октомври и досега видяхме обширни изтичания на информация около двете устройства. Вече имаме представа колко ще струват тези телефони и ако искате да се сдобиете с най-новите флагмани на Google, очаквайте да платите по-висока цена, тъй като те ще струват повече, отколкото сте очаквали.

Въз основа на информацията, която получихме, серията Pixel 8 очевидно ще получи увеличение на цената поне в Европа. Докладът предполага, че базовият вариант на модела Vanilla ще струва 874.25 евро. Вариантът с 256 гигабайта ще ви струва 949.30 евро.

Ако търсите Pixel 8 Pro, трябва да очаквате да платите 1235 евро за 128 GB памет, 1309 евро за версията с 256 GB памет и 1461 евро  за модела с 512 GB памет. Цените все още са значително по-високи от тези, които потребителите платиха за серията Pixel 7.

Както вече споменахме, серията Pixel 8 ще бъде официализирана на 4 октомври. Google ще пусне и часовника Pixel Watch 2 и може би няколко нови цвята за слушалките Pixel Buds, които да съответстват на най-новите телефони.

Снимка: Unsplash

Виж още: Pixel 8 Pro ще запази физическата SIM карта и ще добави Night Sight за видео