Читателите на най-авторитетното автомобилно списание в Германи дадоха за пети път наградата Autonis на Opel Zafira в класа на компактните ванове.

Повече от 14 000 читатели на автомобилното списание Auto Motor und Sport гласуваха за него и го обявиха не само за най-гъвкавия ван в компактния клас, но и с най-привлекателната външност.

"Гъвкавата Zafira въплъщава компетентността на Opel в областта на еднообемните автомобили и ние ще продължим да внасяме нови дизайнерски елементи в този сегмент, както вече загатнахме с концептуалните модели Meriva и Flextreme, каза вицепрезидентът по дизайна в GM Europe Марк Адамс.

След няколко дискретни дизайнерски модификации по второто поколение на Zafira тя продължава да изглежда модерно и свежо дори на четвъртата си година на пазара. Благодарение на голямото си междуосие, широката си следа и интелигентното разпределение на пространството, в Zaifra могат удобно да се разположат седем пътници на три реда седалки. Уникалната система Flex7 гарантира максимална многофункционалност:

Тагове: