Освен че ще бъде наследник на един от първите телефони с иновативния плъзгащ дизайн, новият Oppo Find X2 може да бъде и първият, който ще дебютира с чипсета Snapdragon 865. Oppo потвърди, че Find X2 категорично попада в категорията на флагманите и като такъв ще разполага с дисплей с висока честота на опресняване и актуалния чипсет на Qualcomm, обявен наскоро. Освен това Oppo Find X2 ще включва току-що анонсирания сензор  2x2 On-Chip Lens Solution на Sony, който позволява по-добри снимки при слаба светлина и други подобрения по камерата.

Докато серията Reno е насочена повече към обикновените смартфон потребители, а не технологичните ентусиасти, Oppo Find X2 се очертава като топ модел с всичко най-ново, което технологиите могат да предложат.

Най-доброто е, че няма да се наложи да чакаме дълго за появата на Oppo Find X2, тъй като той е предвиден за първото тримесечие на 2020 г. Имайки предвид наличието на 5G връзка и на най-новия чипсет на Qualcomm, очакваме Oppo Find X2 да има съответната висока цена.

Виж още: Дебютът на Snapdragon 865 в Geekbench вдига очакванията

Тагове: