Една от марките под шапката на китайската компания BBK Electronics, заедно с Vivo, OnePlus, Realme и iQOO е Oppo. Ако сте любители на телефоните, името би трябвало да ви е познато. Следващата флагманска серия на Oppo, която трябва да бъде представена през първото тримесечие на 2024 г., е линията Find X7. Find X7 може да бъде задвижван от SoC Dimensity 9300, а чипсетът Snapdragon 8 Gen 3 да задвижва Find X7 Pro.

Един от слуховете за Find X7 Pro е, че той ще има четворна камера, включваща не една, а две перископни камери. А спекулациите, че Oppo Find X7 Pro ще има нов дизайн на задната част, изглежда са верни след публикация на реална снимка в Weibo, за която се твърди, че показва Find X7 Pro в ежедневна среда. Модулът на задната камера е осмоъгълник, поради което може да извика в съзнанието ви знак "Стоп".

Четирите камери включват 50МР широка камера, подкрепена от 1-инчов сензор LYT900 на Sony - същия, който според съобщенията ще бъде в основата на 50МР основна камера на OnePlus 12. Двете перископни камери включват една, която може да осигури до 2.7x оптично увеличение, използвайки сензора IMX890 на Sony. Втората перископна камера е подкрепена от 50MP сензор Sony IMX858 и осигурява до 6x оптично увеличение. Последният сензор е за 50MP ултраширокоъгълна камера и също ще бъде Sony IMX890. Hasselblad може да включи някои филтри с фотографската система на Find X7 Pro, включително портретен режим и портрет с боке отблясъци.

Въпреки че действителният размер на батерията, която ще се използва в Find X7 Pro, не е известен, според слуховете тя ще поддържа 100W кабелно зареждане и 50W безжично зареждане. В интерес на истината Find X6 Pro беше оборудван с батерия с капацитет 5000 mAh, така че бихме се изненадали да видим капацитет, по-нисък от този за Find X7 Pro.

Очаква се серията Find X7 да бъде представена в края на януари или началото на февруари.

Снимка: Unsplash

Виж още: 3 причини да изберете TECNO PHANTOM V FLIP 5G за ваш личен асистент в мобилната фотография

Тагове: