PolyComp обяви старта на стратегическо партньорство с Tech Data. Целта му е да направи достъпна за българските партньори на дистрибутора лицензионната програма за облачни решения и услуги Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Това партньорство позволява на българските технологични фирми да се възползват от облачната програма на Microsoft, използвайки инструментите на Tech Data. 

Програмата Microsoft CSP дава възможност на ИТ компаниите да продават Microsoft Cloud продукти на принципа на месечен абонамент. Партньорите могат директно да доставят решения, да управляват и поддържат клиентите си, както и да интегрират своите собствени инструменти, продукти и услуги през една месечна сметка на клиента.

PolyComp чрез Microsoft CSP платформата на Tech Data - StreamOne Cloud Marketplace, ще даде възможност на фирмите в България да предоставят, фактурират и управляват облачни решения и услуги бързо и лесно. Дистрибуторът съвместно с Tech Data ще поеме ангажиментите по маркетинга на програмата, консултацията и обучението на дилърите.

Вижте още: Топ технологичните решения за защита на вашия имейл: хардуерни, софтуерни и дори облачно базирани