Чувайки името Playboy, едва ли първата мисъл, която ще ти мине през ума, е свързана със стилизирани безжични слушалки.

Популярното ентертейнмът списание обаче наистина пуска в продажба официални Playboy слушалки, разпространявани под бранда Playboy Audio.

В случая говорим за първите слушалки на компанията, а въпросните могат да бъдат закупени от онлайн магазина на Playboy Audio за 150 долара.

За момента любопитният продукт ще се продава само в САЩ и липсва каквато и да е информация за евентуални по-глобални продажби.

Прочети още: EISA 2019-2020: Вижте кои са най-добрите технологични продукти на годината!

Според Playboy ICON 1 Wireless Headphones предлагат „висококачествен звук без никакво изкривяване и уникално аудио преживяване благодарение на богатия и мощен бас“.

Освен това ICON 1 разполага и с „микрофон от висок клас и технология „свободни ръце“, която предоставя много чист звук при телефонни обаждания“.

По отношение на живота на батерията говорим за 22 часа с едно зареждане при слушане на музика през Bluetooth. Любителите на големия... звук ще могат да използват слушалките и с кабел.

Playboy допълва, че „музикалното преживяване ще бъде още по-пълно с Playboy Sound Instagram страницата, на която потребителите ще могат да се потопят в Pleasures (удоволствия) плейлиста.

Компанията, асоциирана с коренно различна от дискутираната в този текст тематика, допълва, че слушалките са проектирани да бъдат „ултра портативни“. Очаквано популярното зайче ще краси продукта.

Ок, продължаваме (отново) напред...

Тагове: