Samsung обяви старта на официалните продажби в България на новия Galaxy A41. Смартфонът се отличава с компактен дизайн, зашеметяващ дисплей, издръжлива батерия, както и с впечатляваща комбинация от камери.

Galaxy A41 разполага с главна камера с внушителните 48 MP, 5 MP макрообектив за изразително заснемане на близки обекти и 8 MP ултра широкоъгълен сензор за просторни панорамни фотографии. Предната камера, снабдена с 25 MP и с функцията Live Focus, осигурява както невероятни селфита, така и провеждането на висококачествени видеоразговори.

6.1-инчовият Super AMOLED Инфинити-U дисплей осигурява завладяващо визуално изживяване, което се побира в дланта ти. Galaxy A41 разполага с издръжлива батерия с капацитет 3500 mAh, което му позволява да те придружава цял ден. А когато се наложи презареждане, 15-ватовото бързо зареждане спестява ценно време.

Благодарение на своя дизайн Galaxy A41 не само изглежда чудесно, а и е приятен на допир: заоблените ъгли и гланцираната повърхност осигуряват удобен захват и предлагат невероятна нова палитра от цветове. Смартфонът впечатлява с „ритмичната“ си шарка на гърба.

Samsung Galaxy A41 се предлага официално от мобилните оператори и веригите за потребителска електроника в България. Цената на устройството е 579 лева и е налично в цветовете черно, бяло и синьо.

Повече информация относно серията Galaxy A на Samsung може да откриете ТУК.    

Тагове: