Знаете, че обикновено на повечето продукти изтичат снимки в мрежата преди официалното им представяне. Този път обаче Samsung сама се издаде, като публикува изображение на следващия Galaxy Watch в американския си уебсайт.

Моделът представлява 42 mm умен часовник в розово злато. Наподобява доста на Gear S3 Classic, както се и очакваше. Грешката на корейците потвърди и скорошните слухове, че компанията ще спре да номерира устройствата от Galaxy Watch серията.

Цената и датата на премиерата не бяха написани, затова сме ограничени откъм допълнителна информация. Спекулациите са, че новият Galaxy Watch ще бъде с нова версия на софтуера Tizen и вероятно ще може да бъде управляван по някакъв начин с асистента на Samsung Bixby.

Малко след като от CNET забелязаха гафа на корейския гигант, страницата с часовника беше заличена:

Компанията обаче беше пропуснала да махне часовника от списъка с Related Products и той продължаваше да излиза под други подобни продукти на Samsung.

Сега обаче и тази грешка е поправена. Въпреки това часовникът вече е из цялата глобална мрежа, тъй като, разбира се, хората, които са го видели, не са пропуснали възможността да заснемат екрана.