Навсякъде по света много хора се адаптират към работа и обучение от дистанция. Мобилната технология в тази нова реалност се превръща в ключов инструмент, който ни държи информирани и свързани. Samsung желае да се погрижи за Galaxy феновете и поради тази причина споделя идеи как да се извлече максимална полза от устройствата им:

Поддържане на бърза и стабилна връзка

Едно от най-големите препятствия за работата или ученето от къщи е интернет връзката. Често качеството на скоростта на домашния Wi-Fi не съответства с тази, налична в офисите или в училище и по този начин важни функционалности като видеоразговорите могат да се окажат истинско предизвикателство.

Серията Galaxy поддържа Wi-Fi 6, който е с 20% по-бърз дори в натоварени мрежи от Wi-Fi връзките от предишни поколения. 

На места, където Wi-Fi не е наличен, Galaxy 5G осигурява светкавично бързи скорости на мобилни данни и минимални закъснения. (5G е достъпен само за Galaxy S20 Ultra на пазари с активна 5G мрежа.)

Поддържай ума и тялото си активни със Samsung Health

Психическата и физическата активност са важни. Приложението Samsung Health предлага най-различни съвети и проследяващи параметри. В категорията на приложението Discover има фитнес програми като тренировки с тежестта на тялото и стречинг упражнения.

Ако пък целта е спокойствие след напрегнатия ден, може да се насладиш на mindfulness програмите, предоставени благодарение на партньорството на Samsung с водещата компания за медитация и здраве Calm.

Остани по-добре свързан с Google

Samsung си партнира с Google, за да осигури full high definition (FHD) качество на видеоразговорите Google Duo за първи път досега. Освен ненадминато качество на Google Duo и бърза връзка функционалността позволява видеоконференция с до 12 участници.

Работи безпрепятствено с Microsoft чрез няколко устройства

Когато работиш или учиш от дистанция, незабавният достъп до Microsoft Office и свързаните с пакета приложения е от изключително значение. Дълготрайното партньорство на Samsung с Microsoft дава достъп до инструменти като сканиране и подписване на PDF файлове, както и преобразуване на снимки в таблици на Excel.

Чрез опциите Link to Windows и Your Phone companion app може да управляваш снимки в галерията, съобщения, известия и други функции на своя компютър през Galaxy устройството си, за да поддържаш ритъма на работа, без да е необходимо да се прехвърляш на друго устройство.

Забавлявай се с Netflix

Потребителите могат да открият първокласно съдържание по Netflix чрез подобреното внедряване на доставчика в Galaxy устройствата. Може с лекота да достигаш съдържанието чрез Samsung Daily, Bixby и Finder.

 

Наслаждавай се на любимата си музика със Spotify

Благодарение на партньорството между Samsung и Spotify има бърз достъп до любимите плейлисти чрез всички мобилни устройства Galaxy. Пълната интеграция на Bixby за Spotify улеснява намирането на любими парчета.

Гледай YouTube необезпокоявано

Партньорството на Samsung с YouTube позволява на притежателите на Galaxy S20 да се наслаждават на видеоклипове и музика от YouTube без реклами – дори когато са офлайн. Вземи безплатен YouTube Premium пакет за срок от до 4 месеца и гледай съдържание на дисплея си или докато ползваш други приложения.

Вижте още: Samsung бие Apple по нов параграф

Тагове: