Не точно. Spotify тества нов елемент за своята услуга, наречен Storyline. Въпросният ще предостави възможност потребителите да научават какво се случва зад кулисите на изпълнителите и тяхната музика.

Информацията ще бъде представена по подобие на Instagram Story, отбелязва The Verge. Ъпдейтът на Spotify ще включва специални карти, които ще комбинират текст и снимки.

Android Police отбелязва, че новият елемент за момента е достъпен само за малък брой парчета, включително Sucker на Jonas Brothers и тракове на Billie Eilish.

Истината е, че Storyline/s ще предлагат подобна на моментните Behind the Lyrics карти на Spotify функционалност. Докато обаче Behind the Lyrics работят в сътрудничество с трета компания като Genius, Storylines ще се поддържат директно от изпълнителите, които представят своето творчество на териториите на музикалната услуга.

Медията допълва също, че подобно допълнение ще предотврати разпространението на невярна информация, а и поддръжката ще бъде по-евтина, защото ще идва директно от изпълнителите.

Към момента Storyline е в тестова фаза за iOS и Android, а ъпдейтът се предлага на американските и холандски потребителите на музикалната услуга. Важно е да уточним обаче, че Storyline не е достъпна за всеки Spotify потребител в САЩ и Холандия. Не е достъпна и за всички изпълнители. Компанията работи със специфични музиканти, които да генерират съдържание за Storyline/s.

Говорителят на Spotify за момента не се ангажира с конкретна пускова дата на ъпдейта на популярната услуга за всички потребители.

Lenovo демонстрира и първото „гъвкаво“ лаптоп PC! (ВИДЕО)

Тагове: