Samsung Electronics Co., Ltd. представи в навечерието на CES 2022 The Freestyle – изцяло ново преносимо устройство за аудио-визуални изживявания и забавление. The Freestyle предлага първата по рода си технология и гъвкавост – потребителите могат да се наслаждават на аудио-визуално съдържание където желаят.

Насочен към Gen Z поколението и милениалите, The Freestyle е комбинация от проектор, интелигентен високоговорител и ambient осветление – и всичко това е събрано в едно леко преносимо устройство. Що се отнася до преносимостта, The Freestyle тежи само 830 грама, което позволява лесно да превърнеш всяко пространство в екран. За разлика от конвенционалните правоъгълни проектори, многофункционалната стойка на The Freestyle позволява въртене до 180 градуса. А това дава на потребителите възможност да прожектират висококачествено видео навсякъде – маси, подове, стени или дори тавани. Не се изисква отделен екран.

„The Freestyle е единствен по рода си проектор, който предлага максимална многофункционалност. Продуктът отговоря на динамичния начин на живот на потребителите. Без да налага ограничения в пространството и благодарение на компактния си размер The Freestyle е забавно и гъвкаво устройство, което може да се използва от потребителите според техните предпочитания“, коментира Саймън Сунг, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на екипа по продажби и маркетинг в дивизия „Визуални дисплеи“, Samsung Electronics.

Благодарение на иновативните технологии The Freestyle предлага пълен набор от автоматични функции и функции за автоматично регулиране на нивото на прожекция. Функциите позволяват на устройството автоматично да настройва прожекционната площ към всяка повърхност независимо от ъгъла, осигурявайки перфектно пропорционално изображение. Функцията за автоматично фокусиране гарантира кристалночисто изображение на всяка повърхност, под всякакъв ъгъл с размер до 100 инча. The Freestyle се предлага с два пълночестотни говорителя за чист и по-дълбок бас без разсейване на звука, а неговото 360-градусово аудио излъчване позволява на потребителите да се насладят на изживяване с качество като в кинозала, независимо къде се намират.

The Freestyle е съвместим с външни батерии, които поддържат USB-PD и 50W/20V или по-висока изходяща мощност, така че потребителите могат да го вземат със себе си навсякъде, независимо дали са в движение, на къмпинг или друго място. The Freestyle е пионер в тази област – това е първият преносим проектор, който работи, когато е свързан към стандартен E26 контакт за осветление – без нужда от допълнително окабеляване освен съвместимост с традиционен контакт на стена.

Когато не се използва като устройство за прожектиране на съдържание, The Freestyle действа като осветително тяло благодарение на режима ambient mode и полупрозрачната леща на обектива. The Freestyle е и интелигентен високоговорител, който анализира музиката, за да синхронизира визуални ефекти, прожектирани върху стената, пода или друга повърхност.

The Freestyle предлага функции на Smart TV, налични на Samsung Smart TV, с интегрирани стрийминг услуги и функции за визуализиране на съдържание от мобилни устройства както с Android, така и с iOS. Това е първият преносим проектор в индустрията, който е сертифициран от глобални OTT партньори с цел оптимално потребителско изживяване. Това е и първият проектор, който включва гласово управление от голяма дистанция. За работа с устройството от разстояние потребителите могат да избират любимите си гласови асистенти (наличните гласови асистенти варират според пазара).

The Freestyle беше представен по време на CES 2022 и ще може да бъде поръчан в рамките на кампания по предварителни онлайн поръчки на пазара в България по-късно през януари 2022 г. Наличността ще се разшири и на други глобални пазари през следващите месеци. Повече информация за The Freestyle можете да откриете тук. 

Снимки: Samsung

Виж още: Galaxy S21 FE 5G: смартфон от най-висок клас за всички фенове на марката