Не очаквахме Google Pixel 5 да бъде пуснат до октомври, но висококачествено изображение на възможния дизайн на смартфона, което изтече говори друго.

Снимката е споделена от Джон Просър в тек-предаването си в YouTube, като очевидно е един от трите прототипа, но дори да приемем, че е истински, има много голям шанс този дизайн да не се използва.

Както се вижда, налице е голям блок от камери в горния център на гърба, който наподобява лице и като цяло изглежда доста големичък. Това е, може би, основният проблем с дизайна.

Можете да видите, че камерата е triple-lens, като очевидно долната леща е широкоъгълна, което липсва на предишните модели. Предполагаме, че другите две лещи са стандартни (основна и телефото).

Предната част на телефона не се показва, защото очевидно  е не дотам финализирана, но се спекулира че е подобна на Pixel 4, само с малко по-малък панел в горната част.

Що се отнася до другите два прототипа, те най-вероятно ще са по-близо до гамата на Google Pixel 4, с по-обикновен квадратен блок на камерата на гърба.

Виж още: Термичните пасти – какво представляват и как могат да помогнат на конзолата, компютъра или видеокартата ви да работят по-добре? 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове: