Ако over-the-air актуализациите не пристигат достатъчно бързо на Pixel телефона ви и не спирате да проверявате менюто за обновяване на системата, има нов начин за ръчно инсталиране на актуализациите: Google Repair Tool. Всичко, от което се нуждаете, е уеб браузър, USB кабел и компютър за разлика от предишния метод, който ви караше да инсталирате част от комплекта за софтуерна разработка на Android и да използвате текстови команди в терминал само за да се стигне до актуализацията на телефона ви.

Процесът не е без известен риск, така че ще искате да прочетете внимателно тези инструкции стъпка по стъпка. Ще ви е необходим телефон Pixel 3 или по-нов с Android 10 и компютър с версия на браузъра, която поддържа WebUSB, включително най-новите версии на Chrome, Edge или Opera, за да работи.

  Виж още: Новият коронавирус – поредният грип или сериозна глобална заплаха?

Преди да започнете, се уверете, че архивирате данните на телефона си (за всеки случай). След това отидете до целевата страница на Repair Tool, където ще изберете оператора на телефона си. Инструментът трябва да ви преведе през стъпките и да ви покаже всички препоръчителни актуализации, които са налични за инсталиране.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове: