Samsung се подготвя да проведе в края на юли второто за годината събитие Unpacked и очаквано то е планирано в Сеул, Южна Корея. Макар че компанията не разкри подробности, тя потвърди, че на събитието ще дебютира нейната сгъваема линия за 2023 г. През последните дни изтекоха маркетингови материали на Samsung Galaxy Z Fold 5, Flip 5 и Galaxy Watch 6, които показват дизайн в пълния им блясък. Сега друго изтичане показва промоционалните изображения на всички продукти, които Samsung възнамерява да обяви на своето събитие Galaxy Unpacked следващия месец.

Споделени за първи път от @evleaks, маркетинговите изображения показват Galaxy Z Flip 5 и неговия дисплей с голям капак, Tab S9 Ultra в комплект с писалката S Pen, както и предстоящия Galaxy Watch 6 и неговия класически модел, който ще върне физическата въртяща се рамка. Профилът е трябвало да изтрие всички визуализации поради DMCA от страна на Samsung, но впоследствие те са били споделени от друг потребител на Twitter.

Тези устройства са изтичали поотделно и преди, така че последните рендъри не разкриват нищо ново, но те потвърждават, че тези предстоящи телефони, таблети и носими устройства на Samsung ще бъдат пуснати на пазара още следващия месец. Galaxy Z Fold 5 е единственото устройство, чиито промоционални материали липсват в днешното изтичане.

Слуховете предполагат, че Galaxy Tab S9 Ultra ще разполага с 14.6-инчов WQXGA+ AMOLED дисплей, чип Snapdragon 8 Gen 2 "for Galaxy", 16 GB RAM и батерия с капацитет 11 200 mAh и 45 W бързо зареждане. Той трябва да бъде и първият таблет в гамата на Samsung, който получава сертификат IP68, което го прави устойчив на прах и вода.

Fold 5 и Flip 5 също трябва да използват същия чип Snapdragon, като според слуховете Samsung ще се фокусира върху нов дизайн на пантата, за да направи телефоните по-леки и по-тънки.

До официалното представяне на новите Galaxy устройства на Samsung остава повече от месец, освен че през следващите дни и седмици ще се появят още изтичания на информация за тях.

Снимка: Unsplash

Виж още: Първият рендър на Galaxy Z Flip 5 показва този нов огромен малък екран