Телефоните Galaxy Z Flip на Samsung са едни от най-популярните сгъваеми телефони на пазара, но изглежда, че може да има сериозна конкуренция от Motorola, ако изтекли нови рендери са някаква индикация за това.

Добре известният с вътрешната си информация Евън Блас използва Twitter, за да сподели няколко изображения на това, което се смята за следващото поколение на прочутата серия Motorola Razr. Въз основа на изтеклите рендери изглежда, че устройството ще има няколко от същите физически характеристики като своя предшественик. Това включва плоския дизайн и настройката на двойната камера отпред.

Има обаче една забележителна промяна, която може да му даде предимство пред Galaxy Z Flip - предния дисплей. Миналогодишният модел имаше външен дисплей, който заема малко повече от половината от наличната площ на предния панел. В тези рендери екранът се простира през целия капак, включително и като заема двете предни камери в процеса.

В допълнение на показания външен дисплей едно от изображенията също показва как може да изглежда потребителският интерфейс на екрана. Виждаме някои известия в пълен размер, както и нещо, което изглежда като бутони за показване на вашия календар, контакти и др. Долу вляво, до камерите, откриваме и по-малки известия и два бутона за навигация.

Докато следващата версия на Galaxy Z Flip може да няма дисплей с пълно покритие като устройството, показано в тези рендери, Samsung определено не смята да лежи на лаврите си. Предполага се, че корейският технологичен гигант може да постави много по-голям дисплей на следващия си Flip телефон, отколкото в предишните поколения.

Снимка: Unsplash

Виж още: Galaxy S23 FE може да възроди популярното FE издание на флагманите

 

Тагове: