Huawei започна кампания по набиране на нови служители на територията на България. Възможности за кариерно развитие се предлагат в двете подразделения на компанията, базирани в страната - Huawei Consumer Business Group и Huawei Enterprise. Освен това компанията търси и търговски партньор, с който да отвори първия в България HUAWEI Experience Store.

Компанията търси в България смели, мотивирани и амбициозни кандидати, които да вярват както в собствените си сили, така и в силата на екипа, в името на успешното дефиниране на визията за бъдещето и постигане на общите цели. Отворените позиции предоставят възможности в сферата на бизнес и IT развитието. Повече информация за процеса на подбор и отворените позиции може да намерите тук.

Важна част от корпоративната философия на бранда е оказването на подкрепа на местния пазар на труда и стремеж към иновационно развитие. Компанията продължава уверено своето стратегическо развитие, като през февруари 2020 г. бе изградена първата демо зона в Техномаркет на "Цариградско шосе" в София.

Вижте още: Специално ревю за един специален телефон - Huawei Mate Xs (ВИДЕО)