Huawei е позната марка в сегмента на премиум смартфоните. В историята й е записано притежанието на независимата към настоящия момент марка Honor, но фори без този факт Huawei е предоставил някои от най-премиум смартфоните на пазара и продължава да го прави. Сега обаче изглежда, че компанията иска да вдигне летвата и действително да предложи на пазара смартфони от ултрависок клас под марката Ultimate Design.

Според информацията Ultimate Design ще бъде от най-високо ниво, надминавайки всичко, което компанията предлага към този момент.

Като се има предвид статутът на тази нова марка, очевидно е, че компанията ще се съсредоточи върху предлагането на смартфони, изработени от най-скъпи материали и с най-съвременна дизайнерска ДНК и спецификации.

Huawei описва най-новата си марка Ultimate Design като "кулминация на върхова естетика, върхова изработка и изключителни иновации". Компанията дори пусна на пазара Mate 60 RS Ultimate Design заедно с Huawei Watch Ultimate Gold Edition.

Поглеждайки към тази нова марка, е очевидно, че Huawei се опитва да постигне същото, което постигаше със своите смартфони Porsche Design. Това бяха едни от най-премиум и скъпите смартфони на пазара, с най-висок клас спецификации и дизайн, който по своята същност се различаваше от базовия вариант на тези устройства.

За съжаление няма да можете да си купите смартфоните Ultimate Design, тъй като те най-вероятно ще бъдат ограничени до Китай.

Освен това най-новото начинание на Huawei за Ultimate Design изглежда солидно и като се има предвид опитът, който има компанията, сме сигурни, че тези телефони ще изглеждат и ще се усещат отлично и много по-премиум от всички останали опции, които се предлагат на пазара, поне в този сегмент.

Снимка: Unsplash

Виж още: Huawei Watch GT 4 – повече възможности от всякога (ВИДЕО РЕВЮ)

 

 

Тагове: