От един от най-големите съвременни сериали до една от най-големите кино вселени в наши дни: Кит Харингтън ще стане част от кино вселената на Marvel. Звездата от Game of Thrones, който изигра ролята на любимия на феновете Джон Сноу в епоса на НВО, ще участва в следващия филм за супергерои.

Извън това обаче не знаем абсолютно нищо за това, в кой филм ще бъде той и в ролята на кой герой може да се появи Харингтън.  

Очаква се Disney да анонсира информация за много нови продукции, свързани с предстоящата стрийминг услуга Disney+, така че бъдещата роля на актьора може би ще стане ясна скоро.

Той озвучаваше персонаж в новия How To Train Your Dragon филм тази година, а се очаква да получи награда „Еми“ на церемонията през септември, която най-вероятно ще почете значително шоуто в последния му сезон. Извън това обаче Харингтън все още няма значителен филмов или ТВ ангажимент след края на сериала.

Съществува и една вълнуваща възможност: Кит да се събере със своя колега от Game of Thrones Ричард Мадън, който ще участва в The Eternals.  

Виж още: Първият трейлър на The Mandalorian носи големи промени в „силата“

Тагове: