Лятото официално е тук, дори прогнозата понякога да твърди обратното. Настроението е на ниво и всеки чака със затаен дъх своята лятна ваканция. За да се насладим на заслужената почивка, добре е да я планираме добре и да избягваме пречки, които биха смутили комфорта ни.

Знаеш ли, че можеш да планираш цялата си почивка или да обсъдиш с приятели хотелите, които си харесал, без дори да напускаш Viber? Отвори Chat Extensions менюто (GIF+) и потърси най-добрите варианти за настаняване сред офертите на Booking.com, сподели опциите с приятели и резервирай, без да напускаш чата.

Viber Local Number ти позволява да получаваш обаждания и съобщения без такси за роуминг. Това значи, че можеш да пътуваш и да говориш когато пожелаеш, без да се притесняваш за банковата си сметка. Тази функционалност ти позволява да разполагаш с местен мобилен номер, за да може всеки извън Viber да общува с теб на местна тарифа. В момента тази функционалност е налична в САЩ, Великобритания и Канада, а нови дестинации ще бъдат добавени съвсем скоро.

Вижте също: Джордж Клуни и Netflix обединяват сили

Ако се дразниш, че уведомяваш поотделно всеки член от семейството ти за това, как се
развива почивката ти, вкарай ги в един чат и с едно обаждане ги информирай как си.
Наслади се на кристално качество на разговора благодарение на новата функция на
Viber – Group calls за до 5 човека.

Ако не говориш местния език, това не бива да те смущава, защото Viber говори повече от 30. Единственото, което трябва да направиш, е да задържиш продължително с пръст върху съобщението и да избереш измежду 30 езика, на които то да бъде преведено директно в чата.

Несъмнено някои доста полезни нови функции от Viber, които биха могли да бъдат от полза по време на летните екскурзии.

Вижте още: Внимавайте какво теглите от Google Play Store, над 2000 приложения крият опасност

Тагове: