Mercusys, марка, специализирана в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари за осигуряване на достъп до интернет, обявява най-новите и производителни устройства на българския пазар.
Добрата връзка с интернет е решаващ компонент разработването на авангардни технологии в развитието на обещаващи тенденции и дейностите в свободното време. Днес всеки може да се възползва от надеждни комуникации и високи скорости, поради което винаги се разработват нови технологии и решения, за да задоволят тези нарастващи изисквания.
Mercusys се намесва, за да помогне, като предоставя богат избор от мрежови устройства на достъпни цени. Сред най-новите продукти и технологии, пуснати на пазара, са mesh системи, рутери и удължители на обхват с въвеждане на Wi-Fi 6 производителност за оптимизирана работа онлайн. На преден план изпъкват шест артикула на Mercusys, всички от които са готови да предложат конкурентни и евтини интернет решения.

Единна мрежа за целия дом
От опит знаем, че потребителите често искат голямо, но надеждно Wi-Fi покритие или персонализирано мрежово решение. За да отговорим на тези изисквания, идват mesh системите Halo H80X (2 pack) (249.99 лв. с ДДС) и Halo H50G (2 pack) (139.99 лв. с ДДС).

Предпочитани от хора с големи домове, mesh системите елиминират отпадането в сигнала на площ до 460 m² в случая на Halo H80X (комплект от 2 бр.) и 350 m², когато говорим за Halo H50G, версията с 2 модула. Нещо повече, със същата система те могат да се насладят на скоростта, която предлага двулентовата Wi-Fi 6 мрежа, както и на непрекъснат роуминг. Последното, което също е част от спецификациите на Halo H50G, позволява на всяко устройство Halo да работи заедно с другите, за да създаде обща мрежа с едно име и парола, която може да бъде достъпна за до 150 устройства.

Бързина и стабилност, или както ги наричаме - Mercusys рутери
Но какво да кажем за потребителите, които не се нуждаят от толкова много интернет покритие? В такъв случай те избират рутер. Имаме и такива предложения, така че не се притеснявайте. Новият MR90X (199.99 лв. с ДДС), съвместим с технологията Wi-Fi 6, както и MR80X (99.99 лв. с ДДС), друга от нашите препоръки, са решения, които могат да помогнат на потребителите да извлекат максимума от своята интернет връзка.

Потребителите ще се възползват от кумулативни скорости до 6 Gbps при MR90X и до 3 Gbps при MR80X. Тези предимства означават безпроблемна безжична работа за потребителите - лесно сърфиране в мрежата, светкавично бързо изтегляне на файлове и безпроблемно стриймване. Освен това с 8-те многопосочни усилващи антени и Beamforming технологията на MR90X и 4-те усилващи антени на MR80X също няма нужда да се притеснявате за покритието.

С удължителите на обхват Mercusys същият рутер се представя още по-добре.
Удължителите на обхват Mercusys са най-добрият вариант за тези, които искат да подобрят връзката си, но не искат да се откажат от мрежовия хардуер, който използват в момента.

Съвместим със стандарта Wi-Fi 6, както и с двулентови скорости до 1800 Mbps (1201 Mbps по 5 GHz и 574 Mbps по 2.4 GHz лента), новият ME70X е аксесоарът, готов да осигури подобрена мрежова производителност. Подобно на ME50G (79.99 лв. с ДДС) - друг нов удължител на обхват в гамата на Mercusys - те ще работят с всеки рутер и могат да бъдат надстроени до точка за достъп с помощта на Ethernet кабел. ME50G също така осигурява гигабитова кабелна връзка за бързи отделни връзки на разнообразни устройства, телевизори, конзоли или компютър. Той също така предоставя скорости до 1.9 Gbps. Можете да свържете множество устройства наведнъж с ME50G, при това той е наистина лесен за използване. Wi-Fi сигналът може да бъде удължен към други пространства в дома само с едно натискане на WPS бутона, като същото важи и за ME70X (9999 лв. с ДДС).

Снимки: Mercusys