-= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =-

Когато инсталирате за пръв път или преинсталирате Windows на вашия компютър, вие имате две опции: да закупите автентичен и официален Windows лиценз или да използвате пиратска / кракната версия на Window 10. Разбира се, вторият вариант е незаконен и на практика представлява нарушение на разпоредбите на Закона за авторското право.

Вижте още: Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

Пиратството е действие, което категорично не насърчаваме – особено при условие, че съществува лесен, достъпен и което е най-важното – евтин метод да се сдобиете с напълно легални лицензи не само за Windows 10, но и за най-новата версия на популярния офис пакет Microsoft Office.

Ето как можете да имате напълно легитимно копие от Windows 10 Pro за по-малко от 22 лева.

Каква е официалната цена на един Windows 10 лиценз?

Windows 10 е най-новата операционна система на Microsoft, предназначена за лаптопи, настолни компютри и таблети, която включа редица нови функции, липсващи в Windows 7 и Windows 8.

Ако проверите цената на активационните ключове за Windows 10 Pro в официалния магазин на Microsoft, ще видите, че те струват 250 евро. Но едно бързо търсене в интернет и лесно ги ще намерите на значително по-ниска цена – около 10 евро за Windows 10 и по-малко от 24 евро за Office 2016.

Какво представлява платформата Goodoffer24.com?

Goodoffer24.com е непрекъснато развиваща се онлайн платформа, специализираща в продажбата на софтуерни ключове и лицензи, ключове за активация на игри и предплатени карти на изключително атрактивни цени.

„Доставката“ на закупения от вас ключ се извършва бързо и лесно с помощта на електронна поща.

Платформата е на пазара вече над 10 години, предлага отлична потребителска поддръжка, както и многобройни отзиви от доволни клиенти. В момента GoodOffer24 се опитва да достигне до по-широка, международна аудитория на един изключително конкурентен пазар.

Ако вече сте използвали платформата, вероятно знаете за какъв тип услуги става въпрос, но все пак бихме искали да привлечем вниманието ви към някои от най-новите ни промоционални оферти.

Наистина ли лицензите са толкова евтини?

Да, определено по-изгодни от тези на всички конкуренти. Цената става дори още по-атрактивна, ако комбинирате изключително конкурентната базова оферта с допълнителните отстъпки, предлагани от промоционалния код MgHicom25.

Ако го използвате по време на покупката, ще получите още 25% отстъпка за най-популярните ни предложения, като например Windows 10, Office 2016, Office 2019 и пакета Windows+Office Bundle.

Специални отстъпки и кодове за отъпка

Със специалния купон за лятна отстъпка MgHicom25 получавате още 25% отстъпка от цените на всички продукти на Microsoft.


Windows 10 Professional за $11.38 (9.62 евро) с 25% отстъпка от редовната цена с код MgHicom25.

Ако се нуждаете от повече от едно копие, можете да спестите още пари от пакета за инсталиране на два компютъра Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 BIT) (2 PC) с цена $19.50 или 16.49 евро, която е с 10% по-ниска, отколкото при закупуване нa два отделни лиценза.

За тези, които искат офис пакет на уникално ниска цена, Microsoft Office 2016 Pro се предлага за само $28.19 или 23.84 евро, отново с код за 25% отстъпка MgHicom25.

Ако изберете някой от пакетите, включващи Windows 10 Pro и Microsoft Office 2016 Pro, получавате още по-ниска цена – $33.69 или 28.49 евро, която е по-ниска от тази на двата продукта поотделно.

Последната версия на Microsoft Office включва множество подобрения. Затова, ако търсите максимална продуктивност, тя е по-добрият избор. За всички Office 2019 продукти можете да използвате допълнителни 30% отстъпка с промоционалния код MgHicom30.

Това означава, че можете да получите пълния пакет Microsoft Office 2019 Professional Plus за само $49.65 или 41.99 евро.

В комбинация Windows 10 лиценз и Office 2019 Pro струват едва $53.80 или 45.49 евро.

Goodoffer24 предлага непрекъснато нови промоции и други изненади, затова ви препоръчваме да прибавите тази страница в листата с отметките на браузъра си, за да получавате бъдещи ъпдейти. Нашият онлайн магазин е отворен целогодишно, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Покупка от Goodoffer24 в шест лесни стъпки

Стъпка 1: Изберете желания от вас софтуер – Windows 10 Pro/Home, Office 2016, Office 2019.

Стъпка 2: Добавете го в количката за пазаруване. Можете да го направите и без регистрация, като гост. Изисква се единствено посочването на валиден e-mail адрес. Въведете кода за отстъпка, за да получите още по-ниска цена.

Стъпка 3: Изберете метод на плащане. Поддържат се плащания както с кредитна карта, така и най-сигурният метод през Paypal.

Стъпка 4: Проверете входящата кутия на електронната си поща. Там ще получите вашия дигитален код за активация.

Стъпка 5: Свалете и инсталирайте закупения от вас софтуер. По време на процеса на активация използвайте кода, който сте получили в електронната си поща, за да регистрирате продукта.

Стъпка 6: Насладете се на напълно легален и работещ безпроблемно офис пакет или Windows 10.

Ако се сблъскате с някакъв проблем при вашата поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на info@goodoffer24.com

-= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =-