Xiaomi пуска в продажба на нашия пазар най-новите смартфони от серията Xiaomi 12T – Xiaomi 12T Pro и Xiaomi 12T, на 15 октомври. Двата флагман модела притежават впечатляващи функции, усъвършенствана производителност и различни творчески възможности за създаване на съдържание.

Моделите от серията разполагат с камери от висок клас. Xiaomi 12T Pro се отличава с 200 МР система за изображения – първия сензор от този вид в продукт на бранда. Оборудван е и с най-добрия процесор Snapdragon с водещ 4nm производствен процес. Xiaomi 12T се захранва от водещия чипсет на MediaTek - MediaTek Dimensity 8100-Ultra.

Двата нови флагмана на Xiaomi имат батерии от 5000 mAh и разполагат със 120 W HyperCharge, което позволява зареждане до 100% само за 19 минути.

Най-новата смарт гривна Xiaomi Smart Band 7 Pro е създадена с идеята да улесни натовареното ежедневие на потребителите. Редица функции като проследяване на съня и над 110 спортни режими се визуализират на 1.64-инчов правоъгълен AMOLED дисплей с висока разделителна способност. Устройството има над 150 дигитални циферблата, достъпни в приложението, 2 цвята на продукта и 8 различни опции за персонализация на каишката.

Новият таблет Redmi Pad идва с 10.61-инчов дисплей и е първият таблет в света, получил сертификат SGS за ниска зрителна умора. Redmi Pad разполага с четири високоговорителя, оборудвани с Dolby Atmos®, и честотата на опресняване от 90 Hz. 

Елегантният дизайн на Redmi Buds 4 Pro е идеален за тези, които водят забързан начин на живот – те са с удивително дълъг живот на батерията, съчетан с кратко време за зареждане. Отличен спътник за разговори и конферентни срещи, Redmi Buds 4 Pro идват с активно шумопотискане, съчетано с алгоритми за изкуствен интелект за точно разпознаване на човешкия глас и околния шум.

 

Вижте още: Xiaomi Watch S1 Active – спортен смарт часовник на достъпна цена (РЕВЮ)