Xiaomi стартира единствения официален оторизиран онлайн магазин на бранда в България на 8 декември. 

Той предлага гама от смартфони и богато разнообразие от интелигентни устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката, като портфолиото с предлагани артикули постоянно се обогатява.

Закупувайки продукт от онлайн магазина MI-BULGARIA, потребителите ще могат да се възползват от гаранционните условия на артикулите, които стандартно са две години, както и от услугите на оторизирания сервиз на бранда за смартфони. Освен това любителите на Xiaomi вече ще могат да поръчват любимите си продукти до всяка точка на страната.

От Xiaomi са предвидени и много подаръци за потребителите. Първите 100 души, които закупят смартфон от онлайн магазина, ще получат като подарък безжични слушалки Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic. Те имат обхват от 10 метра, подходящи са за спорт и са изключително леки и удобни.

Смартфонът Redmi Note 10 Pro в цвят Gradient Bronze ще бъде намален със 100 лв. за първите 40 клиенти, закупили продукта от онлайн магазина. Моделът има 4 камери, като основната от тях е 108 MP и е способна да заснеме впечатляващи кадри благодарение на специална технология за автоматично фокусиране. Налице е и 6.67-инчов AMOLED дисплей, Full HD+ резолюция и честота на опресняване до 120 Hz.

Феновете на Xiaomi могат да се възползват и от намаление до 20% на няколко продукта като скутерите Mi Electric Scooter 3 и Mi Electric Scooter Essential, които са перфектният коледен подарък и са подходящи за бързо придвижване в натоварения градски трафик. Пречиствателят за въздух Mi Air Purifier 3H също ще е на специална цена. Той eлиминиpa 99.97% пpax и дpyги фини чacтици c paзмep 0.3 миĸpoнa. Компактният му дизайн пасва идеално в интерирора на всеки дом и има ниска консумация на енергия.

До 31 декември всяка сряда и неделя в онлайн магазина ще се разкрива по един смарт продукт от екосистемата на Xiaomi, който ще бъде с намалена цена, а всички поръчки над 50 лв. ще са с безплатна доставка.

Разгледайте всички специални предложения в официалния онлайн магазин на Xiaomi тук

Снимки: Xiaomi