Миналата година YouTube Music реши да опита да създаде резюме в стил Spotify Wrapped за първи път, наречено YouTube Recap. Слушателите изглежда го приеха добре - поне по-добре от прословутия YouTube Rewind от 2018 г., който не беше харесан и бързо бе забравен. Вече получаваме регулярни обобщения на YouTube Music, но това голямо предложение в края на годината е може би най-вълнуващото. За ваш късмет вашият персонален 2022 Recap, обхващащ музиката, която сте слушали най-много тази година, вече пристига.

От днес потребителите на YouTube Music могат да проверят своя 2022 Recap. Ще намерите всичките си най-слушани изпълнители, албуми и песни от 2022 г. заедно с персонализирани плейлисти, комбиниращи ги в списъци, които можете да запазите за носталгия, когато ги прегледате отново по-късно.

В сравнение с миналогодишното обобщение има няколко промени и подобрения, на които да обърнете внимание. Първо, съдържанието на YouTube Music Recap вече е достъпно и в основното приложение YouTube. Тъй като и двете споделят елементи и работят в тясно сътрудничество, основното приложение YouTube вече ви позволява да търсите вашия „2022 Recap“, показвайки вашия плейлист Recap и Stories.

Също така често свързваме музиката с конкретни спомени и моменти от живота си. Благодарение на съвместната работа на услугите на Google можете да правите изображения от приложението Снимки и да ги използвате, за да персонализирате своите споделяеми карти Recap за 2022 г. Освен това тазгодишният Recap има куп нови персонализирани статистики за вас като:

Водещи тенденции: Изпълнителите, които открихте преди други тази година (достъпно в приложението YouTube Music).
Идентичност: Опитът на YouTube да капсулизира вашата „музикална личност“, улавяйки нейната същност в приложението YouTube Music.
Съдържание, което е трудно за намиране: Колекция от уникални ремикси на YouTube и изпълнения на живо, които ви харесаха най-много през 2022 г. (достъпно в приложението YouTube Music и основното приложение YouTube).

Както винаги YouTube's 2022 Recap е предназначен за споделяне. Можете да направите това с всяка история, плейлист, изпълнител и персонализирани карти, подчертаващи вашата най-любима песен за сезона.

Снимка: YouTube

Виж още: Игрите, които си заслужава да бъдат превърнати във филми (ВИДЕО) 

 

Тагове: