Между сградите се стрелкат летящи таксита. Звъни 5G телефон. Изкуствени дървета на слънчеви батерии пречистват въздуха. Не, това не е сцена от научнофантастичен филм. Това всъщност е нашето бъдеще. Това, което наднича зад ъгъла и през настоящата 2019 г. Бъдеще-настояще.

Къде ще ни отведат технологиите след 10 години? А след 20? Идва ли новият Facebook и какво ще е бъдещето на социалните мрежи? Опасен ли е изкуственият интелект?

Тези и други теми ще бъдат засегнати по време на технологичната дискусия на десетото юбилейно издание на форума "Шумът на парите", организиран от Profit.bg.

На една сцена вижданията си с публиката ще споделят изпълнителните директори на "Сирма Груп Холдинг" Цветан Алексиев и на BULPROS Ивайло Славов, както и основателят на "Нетера" Невен Дилков и собственикът на Interactive Orb Боян Москов.

Интересни мнения по различни теми се очакват и от генералния директор "Бизнес развитие" на Viber за Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка Атанас Райков, както и от представител на А1 България.

Десетото юбилейно издание на "Шумът на парите" ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК.

Едно от най-големите икономически събития в страната ще събере на една сцена експерти от имотния, банковия, образователния и технологичния сектор, представители на най-големите компании у нас и специалисти по лични финанси.

Входът е свободен, изисква се предварителна регистрация на profit.bg/forum, където ще откриете и програмата на събитието.