Ако се нуждаете от надежден рутер с голямо покритие без загуба на сигнал, Tenda Nova MW5s осигурява точно това за целия ви дом. С два налични гигабитови порта той ще извлече максимума от високоскоростния интернет, за който плащате у дома, като прехвърли пълната скорост към устройствата ви. Tenda Nova MW5s се захранва от собствената меш технология на компанията, при която всеки възел автоматично се свързва с другия и така осигурява равномерно разпределено покритие за целия ви дом. Конфигурация от три Tenda Nova MW5s е способна да захрани безжичните интернет нужди на около 325 кв.м - повече от достатъчно за дома и много офиси. А ако искате да разширите покритието, достатъчно е просто да добавите още възли в конфигурацията.

Два външни усилвателя използват както 2.4 GHz, така и 5 GHz честотите на основното устройство, за да увеличат силата на сигнала и неговото предаване, помагайки на Tenda Nova MW5s да победи обикновените рутери в пространството, което може да покрие и стените, които да преодолее. Системата автоматично променя скоростите, когато работи зад няколко стени, за да оптимизира сигнала и доставката на данни. Ключова тук е Maximal Ratio Combining (MRC) технологията, с която рутерът може както да накара мобилно устройство като смартфона да получи силен сигнал, така и да получи силен сигнал за отговор, така че да работи добре зад стени. Без нея смартфонът може да получава силен сигнал от рутера, но той не може да получи сигнала за отговор или да получи лош сигнал от смартфона. Друга важна технология в борбата за максимално силен сигнал е Beamforming. Tenda Nova MW5s разполага с по-силен WiFi сигнал в посока, където се намират вашите устройства. Вместо просто да излъчва сигнали към широка област, Beamforming на Tenda концентрира сигнала и го насочва директно към целта.

Инсталацията на мрежата е изключително лесна, тъй като всички устройства идват предварително свързани и директно готови за осигуряване на WiFi покритие. Вторичните възли се свързват автоматично с главния възел, без да са необходими допълнителни кабели, преминаващи през дома ви. А покритието наистина може да бъде всеобхватно - поддържат се до 60 свързани устройства едновременно благодарение на основния чип на рутера, който помага за бързото свързване с многобройни устройства без лаг. Допълнителни настройки могат да се правят през мобилното приложение.

Ако към досега изредените достойнства добавим и интелигентния родителски контрол, който рутерът предлага, везните ще се наклонят изцяло в негова полза. С включването на един от четирите възможни начина за защита от сайтове с неподходящо съдържание можете да бъдете напълно спокойни за децата си, че няма да попаднат на подобни места в мрежата. Поне не вкъщи.

Накрая, рутерът има елегантен минималистичен вид, който му позволява да се впише във всеки интериор. Оформен като стилен бял куб, той изглежда на място както в делова среда, така и на масата във всекидневната.

А сега имате една невероятна възможност - да спечелите Tenda Nova MW5s в нашия пролетен giveaway в Instagram. Вижте как тук.

Снимки: Tenda Nova

Тагове: